BLB Take Away Tray Mandje - Chrome

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Take Away Tray Mandje - Chrome

  • Elegante voorfietsmand.
  • Eenvoudig te monteren zonder klemmen en beugels.
  • Wordt rechtstreeks op de as van het voorwiel en het gat van de voorrem gemonteerd.
  • Wordt geleverd met spanbanden om de lading op zijn plaats te houden.
  • Zeer praktisch. U hebt alles gedekt, ongeacht uw lading.
  • Maten: 350mm x 300mm x 90mm.

Omschrijving

De BLB Take Away Tray Mandje Chrome is een elegante voorfietsmand die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle manier om hun spullen te vervoeren.

Deze mand is eenvoudig te monteren zonder klemmen en beugels. Hij wordt rechtstreeks op de as van het voorwiel en het gat van de voorrem gemonteerd, waardoor hij stevig en veilig op zijn plaats blijft zitten.

De BLB Take Away Tray Mandje Chrome wordt geleverd met spanbanden om de lading op zijn plaats te houden, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van uw spullen tijdens het fietsen.

Met een afmeting van 350mm x 300mm x 90mm is deze mand zeer praktisch en biedt hij voldoende ruimte voor al uw spullen. Of u nu boodschappen doet, uw laptop meeneemt naar het werk of gewoon wat extra kleding meeneemt voor een dagje uit, deze mand heeft u gedekt.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Take Away Tray Mandje - Chrome

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsmanden

Klanten die BLB Take Away Tray Mandje - Chrome kochten, kochten ook

Recent bekeken producten