BLB Take Away Tray Mandje - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Take Away Tray Mandje - Zwart

  • Elegante voorfietsmand.
  • Eenvoudig te monteren zonder klemmen en beugels.
  • Wordt rechtstreeks op de as van het voorwiel en het gat van de voorrem gemonteerd.
  • Wordt geleverd met spanbanden om de lading op zijn plaats te houden.
  • Zeer praktisch. U hebt alles gedekt, ongeacht uw lading.
  • Maten: 350mm x 300mm x 90mm.

Omschrijving

De BLB Take Away Tray Mandje Zwart is een elegante voorfietsmand die perfect is voor het vervoeren van uw spullen tijdens het fietsen. Het is eenvoudig te monteren zonder klemmen en beugels, omdat het rechtstreeks op de as van het voorwiel en het gat van de voorrem wordt gemonteerd.

Deze mand wordt geleverd met spanbanden om de lading op zijn plaats te houden, waardoor het zeer praktisch is. U hebt alles gedekt, ongeacht uw lading. De afmetingen van de mand zijn 350mm x 300mm x 90mm, wat voldoende ruimte biedt voor uw spullen.

Als u op zoek bent naar een handige en stijlvolle manier om uw spullen te vervoeren tijdens het fietsen, dan is de BLB Take Away Tray Mandje Zwart de perfecte keuze voor u. Bestel hem vandaag nog en geniet van het gemak van deze geweldige voorfietsmand!

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Take Away Tray Mandje - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsmanden

Klanten die BLB Take Away Tray Mandje - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten