BLB Super Pista Kettingblad 46t - Zilver

48-72hrs

Specificaties BLB Super Pista Kettingblad 46t - Zilver

  • Zwart geanodiseerd en laser geëtst.
  • Voor 1/8" kettingen.
  • BCD: 144 mm.
  • CNC-gefreesd lichtgewicht aerodynamisch profiel voor extra stijfheid.

Omschrijving

De BLB Super Pista Kettingblad 46t Zilver is een hoogwaardig kettingblad dat speciaal is ontworpen voor de veeleisende baanrenner. Het kettingblad is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is zwart geanodiseerd en laser geëtst voor een stoere uitstraling. Het kettingblad is geschikt voor 1/8" kettingen en heeft een BCD van 144mm.

Het C C-gefreesde lichtgewicht aerodynamische profiel zorgt voor extra stijfheid en maakt dit kettingblad perfect voor de baanrenner die op zoek is naar maximale prestaties. Het BLB Super Pista Kettingblad 46t Zilver is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig kettingblad dat zowel duurzaam als stijlvol is.

Als je op zoek bent naar een kettingblad dat je prestaties op de baan naar een hoger niveau tilt, dan is het BLB Super Pista Kettingblad 46t Zilver de perfecte keuze. Met zijn hoogwaardige constructie, aerodynamische profiel en stoere uitstraling is dit kettingblad een must-have voor elke serieuze baanrenner.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Super Pista Kettingblad 46t - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB Super Pista Kettingblad 46t - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten