BLB Super Pista Crank Armen 165mm - zilver

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Super Pista Crank Armen 165mm - zilver

  • Volledig CNC'd
  • 165 mm lichtmetalen armen
  • 1/8" 144 BCD
  • 113 mm JIS vierkante taps toelopende trapas vereist
  • 420 gram
  • Crankbouten en trapas niet inbegrepen.

Omschrijving

De BLB Super Pista Crank Armen 165mm zilver is een hoogwaardig product dat speciaal is ontworpen voor de veeleisende fietser. Deze crankarmen zijn volledig CNC'd, wat betekent dat ze met grote precisie zijn gefreesd uit hoogwaardig aluminium. Dit zorgt voor een optimale stijfheid en duurzaamheid, waardoor je met deze crankarmen jarenlang probleemloos kunt fietsen.

De BLB Super Pista Crank Armen 165mm zilver heeft een lengte van 165 mm en is geschikt voor een 1/8" 144 BCD kettingblad. De crankarmen wegen slechts 420 gram, wat ze tot een van de lichtste crankarmen op de markt maakt. Let op: de crankbouten en trapas zijn niet inbegrepen bij dit product.

Om de BLB Super Pista Crank Armen 165mm zilver te gebruiken, heb je een 113 mm JIS vierkante taps toelopende trapas nodig. Deze trapas is niet inbegrepen bij het product, maar kan apart worden aangeschaft. Met deze crankarmen kun je jouw fiets upgraden naar een hoger niveau en genieten van een optimale prestatie en duurzaamheid.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Super Pista Crank Armen 165mm - zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Crankarmen

Klanten die BLB Super Pista Crank Armen 165mm - zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten