BLB Stealth Ahead Stuurpen 31.8mm - Zwart

48-72hrs

Specificaties BLB Stealth Ahead Stuurpen 31.8mm - Zwart

  • Geanodiseerd aluminium.
  • Voor 1 1/8 vorken.
  • Voor 31.8 sturen.
  • Afmetingen: 80 mm / 90 mm / 100 mm / 110 mm.
  • Afvallen: 7e.
  • De kleur zwart.
  • Gewicht: 148 gram.

Omschrijving

De BLB Stealth Ahead Stuurpen 31.8mm Zwart is een hoogwaardige stuurpen die is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Deze stuurpen is geschikt voor 1 1/8 vorken en 31.8 sturen. De afmetingen van deze stuurpen zijn verkrijgbaar in 80 mm, 90 mm, 100 mm en 110 mm. Het gewicht van deze stuurpen is slechts 148 gram, waardoor het een lichtgewicht optie is voor elke fietser.

De BLB Stealth Ahead Stuurpen 31.8mm Zwart is ontworpen om een ​​optimale stijfheid en duurzaamheid te bieden. Het is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een stuurpen die zowel licht als sterk is. De stuurpen is ook verkrijgbaar in de kleur zwart, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan elke fiets.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige stuurpen die geschikt is voor 1 1/8 vorken en 31.8 sturen, dan is de BLB Stealth Ahead Stuurpen 31.8mm Zwart een uitstekende keuze. Met zijn lichte gewicht, stijfheid en duurzaamheid is deze stuurpen perfect voor elke fietser die op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle upgrade voor hun fiets.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Stealth Ahead Stuurpen 31.8mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurpennen

Klanten die BLB Stealth Ahead Stuurpen 31.8mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten