BLB Rainbow Stuur 25.4 mm - Zilver

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Rainbow Stuur 25.4 mm - Zilver

  • Materiaal: AL6061 / 2014.
  • 25.4mm clamp area met standaard bar grip.
  • Breedte: 440mm.
  • Gewicht: 174g.
  • Rise: 0 mm.
  • Sweep: 21º.

Omschrijving

De BLB Rainbow Stuur 25.4 mm Zilver is een stuur dat perfect is voor degenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame optie voor hun fiets. Het stuur is gemaakt van hoogwaardig materiaal, namelijk AL6061 / 2014, wat betekent dat het bestand is tegen slijtage en scheuren. Dit maakt het stuur perfect voor fietsers die veel kilometers maken.

Met een klemgebied van 25,4 mm en een standaard bar grip, is dit stuur geschikt voor de meeste fietsen. Het heeft een breedte van 440 mm, wat betekent dat het geschikt is voor verschillende lichaamstypes en rijstijlen. Het stuur weegt slechts 174 g, wat betekent dat het niet te zwaar is en geen extra gewicht toevoegt aan de fiets.

Het BLB Rainbow Stuur heeft een rise van 0 mm en een sweep van 21º, wat betekent dat het een comfortabele en ergonomische optie is voor fietsers. Het stuur is ook verkrijgbaar in een stijlvolle zilveren kleur, wat betekent dat het er geweldig uitziet op elke fiets. Kortom, als je op zoek bent naar een duurzaam, comfortabel en stijlvol stuur voor je fiets, dan is de BLB Rainbow Stuur 25.4 mm Zilver de perfecte keuze.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Rainbow Stuur 25.4 mm - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die BLB Rainbow Stuur 25.4 mm - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten