BLB Mini Pro Gereedschap

48-72hrs

Specificaties BLB Mini Pro Gereedschap

  • Een perfecte aanvulling voor elke gereedschapskist, dit zakformaat lockring en chainwhip gereedschap is klein genoeg om in elke zak te passen en groot genoeg om zelfs de strakste cog te verwijderen.
  • High polished finish met laser cut BLB logo.
  • Materiaal: Cro-Mo CNC steel.
  • Ergonomisch handvat.
  • 1/2" * 1/8" schakels naar de ketting.
  • Kleur: Zwart en zilver.

Omschrijving

De BLB Mini Pro Gereedschap is een handig en compact gereedschap dat een perfecte aanvulling is voor elke gereedschapskist. Dit zakformaat lockring en chainwhip gereedschap is klein genoeg om in elke zak te passen en groot genoeg om zelfs de strakste cog te verwijderen. Het is een onmisbaar gereedschap voor elke fietser die zijn eigen fiets onderhoudt.

Dit gereedschap heeft een high polished finish met laser cut BLB logo en is gemaakt van Cro-Mo CNC steel. Het ergonomische handvat zorgt voor een comfortabele grip tijdens het gebruik. Het gereedschap is geschikt voor 1/2" * 1/8" schakels naar de ketting en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver.

Met de BLB Mini Pro Gereedschap kunt u gemakkelijk en snel uw fiets onderhouden en repareren. Het is een duurzaam en betrouwbaar gereedschap dat lang meegaat en u veel tijd en geld bespaart. Bestel vandaag nog uw BLB Mini Pro Gereedschap en geniet van een probleemloze fietservaring!

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Mini Pro Gereedschap

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB Mini Pro Gereedschap kochten, kochten ook

Recent bekeken producten