BLB Mini Pro Gereedschap

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Mini Pro Gereedschap

  • Een perfecte aanvulling voor elke gereedschapskist, dit zakformaat lockring en chainwhip gereedschap is klein genoeg om in elke zak te passen en groot genoeg om zelfs de strakste cog te verwijderen.
  • High polished finish met laser cut BLB logo.
  • Materiaal: Cro-Mo CNC steel.
  • Ergonomisch handvat.
  • 1/2" * 1/8" schakels naar de ketting.
  • Kleur: Zwart en zilver.

Omschrijving

De BLB Mini Pro Tool wordt vervaardigd door een van de belangrijkste merken in de fixiebeweging. Met dit gereedschap kunt u het tandwiel van uw fiets verwijderen of vastdraaien met totale efficiëntie en gemak. Het is gemaakt van chromoly CNC-staal en heeft een zeer ergonomische handgreep zodat je het rondsel heel hard kunt knijpen zonder bang te zijn dat het breekt. Het formaat is perfect, zodat je het gemakkelijk in de zadeltas van je fiets kunt dragen en dankzij de hoge weerstand kun je elk type tandwiel verwijderen.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Mini Pro Gereedschap

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Tandwiel & cassette gereedschappen

Klanten die BLB Mini Pro Gereedschap kochten, kochten ook

Recent bekeken producten