BLB King Voornaaf 32 Gaats - Zwart

48-72hrs

Specificaties BLB King Voornaaf 32 Gaats - Zwart

  • Sealed cartridge bearing.
  • 32 holes.
  • O.L.D. 100mm.
  • Gewicht: 220 grs.
  • Afgeleid van BMX designs zijn de BLB King naven zeer sterk maar veel minder zwaar.

Omschrijving

De BLB King Voornaaf 32 Gaats Zwart is een hoogwaardige naaf die speciaal is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Deze naaf is voorzien van sealed cartridge bearings, wat betekent dat de lagers goed beschermd zijn tegen vuil en vocht. Dit zorgt voor een soepele en efficiënte werking van de naaf, waardoor je zonder problemen kunt fietsen.

Met 32 holes biedt deze naaf voldoende ruimte voor het monteren van spaken en velgen. De O.L.D. (Over Locknut Distance) van 100mm zorgt ervoor dat deze naaf geschikt is voor de meeste fietsen. Met een gewicht van slechts 220 gram is deze naaf ook nog eens licht van gewicht, wat bijdraagt aan de prestaties van je fiets.

De BLB King Voornaaf 32 Gaats Zwart is afgeleid van BMX designs, wat betekent dat deze naaf zeer sterk is maar veel minder zwaar dan vergelijkbare naven. Dit maakt deze naaf ideaal voor fietsers die op zoek zijn naar een combinatie van kracht en lichtgewicht. Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige en betrouwbare naaf voor je fiets, dan is de BLB King Voornaaf 32 Gaats Zwart zeker het overwegen waard.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB King Voornaaf 32 Gaats - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB King Voornaaf 32 Gaats - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten