BLB King Voornaaf 32 Gaats - Zilver

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties BLB King Voornaaf 32 Gaats - Zilver

  • Verzegeld patroonlager.
  • 32 gaten.
  • O.L.D. 100 mm.
  • Gewicht: 220 gr.
  • Gebaseerd op BMX-ontwerpen zijn de BLB King Hubs sterk als een os, maar lang niet zo zwaar.

Omschrijving

De BLB King Voornaaf 32 Gaats Zilver is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame voornaaf. Deze voornaaf is voorzien van afgedichte cartridge lagers, wat zorgt voor een soepele en efficiënte werking. Met 32 gaten biedt deze voornaaf voldoende ruimte voor spaken, waardoor het wiel sterk en stabiel blijft.

Met een O.L.D. van 100mm past deze voornaaf op de meeste fietsen en is hij geschikt voor verschillende soorten rijstijlen. Het gewicht van slechts 220 gram maakt deze voornaaf licht en gemakkelijk te hanteren, zonder afbreuk te doen aan de sterkte en duurzaamheid.

De BLB King Voornaaf is gebaseerd op BMX-ontwerpen en is daarom extreem sterk en robuust. Dit maakt hem ideaal voor fietsers die op zoek zijn naar een voornaaf die bestand is tegen zware omstandigheden en intensief gebruik. De zilveren afwerking geeft deze voornaaf een stijlvolle uitstraling die perfect past bij elke fiets.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB King Voornaaf 32 Gaats - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voornaven

Klanten die BLB King Voornaaf 32 Gaats - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten