BLB King Achternaaf 32 Gaats - Zwart

48-72hrs

Specificaties BLB King Achternaaf 32 Gaats - Zwart

  • Sealed cartridge bearing.
  • 32 holes.
  • Double fixed.
  • M8 bolt fitting.
  • O.L.D. 120mm.
  • Gewicht: 300 grs.
  • Afgeleid van BMX designs zijn de BLB King naven zeer sterk maar veel minder zwaar.

Omschrijving

De BLB King Achternaaf 32 Gaats Zwart is een hoogwaardige naaf die speciaal is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een sterke en duurzame oplossing voor hun fiets. Deze naaf is voorzien van een sealed cartridge bearing, wat betekent dat de lagers goed beschermd zijn tegen vuil en vocht. Dit zorgt voor een soepele en betrouwbare werking van de naaf, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

Met 32 holes biedt deze naaf voldoende ruimte voor het monteren van spaken, waardoor je een stevige en stabiele wielset kunt creëren. De BLB King Achternaaf is ook voorzien van een dubbele fixed, wat betekent dat je de naaf aan beide kanten kunt gebruiken. Dit maakt het mogelijk om de naaf te gebruiken voor zowel een fixed gear als een single speed fiets.

De BLB King Achternaaf 32 Gaats Zwart heeft een M8 bolt fitting en een O.L.D. van 120mm. Met een gewicht van slechts 300 gram is deze naaf zeer licht van gewicht, wat zorgt voor een snelle en wendbare fiets. De BLB King naven zijn afgeleid van BMX designs en zijn daarom zeer sterk en duurzaam. Dit maakt deze naaf de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en hoogwaardige naaf voor hun fiets.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB King Achternaaf 32 Gaats - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achternaven

Klanten die BLB King Achternaaf 32 Gaats - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten