BLB King Achternaaf 32 Gaats - Zilver

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties BLB King Achternaaf 32 Gaats - Zilver

  • Verzegeld patroonlager.
  • 32 gaten.
  • Dubbel vast.
  • M8 bout montage.
  • O.L.D. 120 mm.
  • Gewicht: 300 gr.
  • Gebaseerd op BMX-ontwerpen zijn de BLB King Hubs sterk als een os, maar lang niet zo zwaar.

Omschrijving

De BLB King Achternaaf 32 Gaats Zilver is een hoogwaardige naaf die speciaal is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een sterke en duurzame oplossing voor hun fiets. Deze naaf is voorzien van afgedichte cartridge-lagers die zorgen voor een soepele en betrouwbare werking, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Met 32 gaten en een dubbele vaste constructie is deze naaf geschikt voor de meeste fietsen en biedt hij een uitstekende stabiliteit en betrouwbaarheid. De M8-boutbevestiging zorgt voor een eenvoudige installatie en de O.L.D. 120mm maakt deze naaf geschikt voor de meeste fietsen.

Met een gewicht van slechts 300 gram is de BLB King Achternaaf 32 Gaats Zilver een lichtgewicht oplossing die niet ten koste gaat van de sterkte en duurzaamheid. Gebaseerd op BMX-ontwerpen is deze naaf ontworpen om bestand te zijn tegen de zwaarste omstandigheden en biedt hij een uitstekende prestatie en betrouwbaarheid voor fietsers van alle niveaus.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB King Achternaaf 32 Gaats - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achternaven

Klanten die BLB King Achternaaf 32 Gaats - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten