BLB Fly Zadel - Paars

€ 22,99 € 20,69

Bespaar 10% (-€ 2,30)

48-72hrs

Specificaties BLB Fly Zadel - Paars

  • Het Fly BLB Zadel is een topseller. Zijn ontwerp heeft geen geheimen: het is de perfecte combinatie van kwaliteit, elegantie en prijs.
  • Gemaakt van microfiber materiaal dat resistent en confortabel is.
  • Fly X Logo.
  • Maten: 270mm x 145mm.
  • Kleur: Paars.

Omschrijving

Het Fly BLB Zadel is een absolute topseller onder de fietszadels. Het ontwerp van dit zadel heeft geen geheimen: het is de perfecte combinatie van kwaliteit, elegantie en prijs. Dit zadel is geschikt voor zowel de professionele fietser als de recreatieve fietser.

Het zadel is gemaakt van hoogwaardig microfiber materiaal dat resistent en comfortabel is. Dit materiaal zorgt ervoor dat het zadel lang meegaat en dat je tijdens het fietsen geen last krijgt van irritaties of schuurplekken.

Het Fly BLB Zadel is voorzien van het Fly X Logo, wat het zadel een stoere en sportieve uitstraling geeft. De afmetingen van het zadel zijn 270mm x 145mm, wat zorgt voor een perfecte pasvorm voor de meeste fietsers. De kleur van het zadel is paars, wat het zadel een opvallende en trendy uitstraling geeft.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Fly Zadel - Paars

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB Fly Zadel - Paars kochten, kochten ook

Recent bekeken producten