BLB Flatliner Roar Pedalen - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Flatliner Roar Pedalen - Zwart

  • Premium plastic freestyle pedalen met extra gladde super smooth sealed lagrs.
  • Alleen compatibel met freestyle foot retention systemen.
  • 9/16” Cro-Mo CNC machine spindle.
  • Spindle: Cro-Moly.
  • Maten: 104mm x 25mm.
  • Gewicht: 335 g (paar)

Omschrijving

De BLB Flatliner Roar Pedalen zijn premium plastic freestyle pedalen die speciaal ontworpen zijn voor gebruik met freestyle foot retention systemen. Deze pedalen zijn voorzien van extra gladde super smooth sealed lagrs, waardoor je soepel en efficiënt kunt trappen.

De pedalen hebben een 9/16” Cro-Mo C C machine spindle, die zorgt voor een stevige en stabiele verbinding met je fiets. De spindle is gemaakt van Cro-Moly, een sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage en corrosie.

De BLB Flatliner Roar Pedalen hebben een afmeting van 104mm x 25mm en wegen slechts 335 g (per paar). Dit maakt ze licht en gemakkelijk te hanteren, wat vooral handig is bij het uitvoeren van freestyle tricks en manoeuvres.

Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardige freestyle pedalen die zorgen voor een soepele en stabiele rit, dan zijn de BLB Flatliner Roar Pedalen een uitstekende keuze.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Flatliner Roar Pedalen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Platformpedalen

Klanten die BLB Flatliner Roar Pedalen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten