BLB Escobar Stuur 25.4 mm - Zilver

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Escobar Stuur 25.4 mm - Zilver

  • Maximaal oldschool, een zeer smalle stuurbocht met een kleine "Moustache" twist.
  • Smal en agressief.
  • Materiaal: Aluminium.
  • 25.4mm clamp area.
  • Breedte: 380mm.

Omschrijving

De BLB Escobar Stuur 25.4 mm Zilver is een stuur dat perfect past bij de oldschool fietsen. Het heeft een zeer smalle stuurbocht met een kleine "Moustache" twist, wat het een unieke uitstraling geeft. Dit stuur is smal en agressief, waardoor het perfect is voor degenen die op zoek zijn naar een stuur dat hen een sportieve uitstraling geeft.

Het materiaal van dit stuur is aluminium, wat het licht en duurzaam maakt. Het heeft een 25.4mm klemgebied, wat betekent dat het op de meeste fietsen past. De breedte van dit stuur is 380mm, wat het perfect maakt voor degenen die op zoek zijn naar een smal stuur.

Als je op zoek bent naar een stuur dat je fiets een unieke uitstraling geeft en je een sportieve rijervaring biedt, dan is de BLB Escobar Stuur 25.4 mm Zilver de perfecte keuze voor jou. Het is duurzaam, licht en past op de meeste fietsen. Bestel het vandaag nog en ervaar de voordelen van dit geweldige stuur!

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Escobar Stuur 25.4 mm - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die BLB Escobar Stuur 25.4 mm - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten