BLB Cnc Remklauw - Zwart

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Cnc Remklauw - Zwart

  • Ongelooflijk krachtige CNC-gefreesde aluminium remklauw met korte reikwijdte.
  • Uitzonderlijk licht en prachtig geconstrueerd, deze remklauw is een must-have upgrade voor je fixie- of racefiets.
  • De CNC-constructie helpt het gewicht te verminderen zonder afbreuk te doen aan de extreme stijfheid van de remklauw.
  • Beschikt over zeer verstelbare remblokken met vervangbare remschoenen en een CNC-afsteller.
  • De BLB-remklauw profiteert van een verzonken Torque-bout die het afronden van uw bout onmogelijk maakt en de kans op diefstal enorm verkleint.
  • Elke remklauw wordt geleverd met de juiste momentsleutel.
  • Verzonken inbusbout.
  • 39-51 mm bereik.
  • Gewicht: 144gr.

Omschrijving

De BLB Cnc Remklauw Zwart is een krachtige CNC-gefreesde aluminium remklauw met een korte reikwijdte. Deze remklauw is uitzonderlijk licht en prachtig geconstrueerd en is een must-have upgrade voor je fixie of racefiets.

De CNC-constructie helpt het gewicht te verminderen zonder de extreme stijfheid van de remklauw in gevaar te brengen. De BLB-remklauw heeft zeer instelbare remblokken met vervangbare schoenen en een CNC-gefreesde vatting.

De BLB-remklauw profiteert van een verzonken koppelingsbout die het onmogelijk maakt om de bout af te ronden en de kans op diefstal aanzienlijk vermindert. Elke remklauw wordt geleverd met het juiste momentsleutel.

De remklauw heeft een verzonken Allen-montagebout en een reikwijdte van 39-51 mm. Het gewicht van de remklauw is slechts 144 gram. Kortom, de BLB Cnc Remklauw Zwart is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, lichte en goed geconstrueerde remklauw voor hun fiets.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Cnc Remklauw - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Knijpremmen

Klanten die BLB Cnc Remklauw - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten