BLB Cnc Remhendels - Chrome

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Cnc Remhendels - Chrome

  • Super licht en elegant CNC'd aluminium rem voor excelente remkracht.
  • Kabel: barrel head.
  • Machinaal uitzonderlijke tolerantie, de hendel beweegt met een ongeëvenaarde precisie waardoor hij topkwaliteit modulatie en controle biedt.
  • Voor gebruik met calliper remmen.
  • 23.8mm met een vulstuk voor 22.2mm.
  • Gewicht: 48gr.

Omschrijving

BLB Cnc Remhendels Chrome zijn een must-have voor elke serieuze fietser. Deze remhendels zijn gemaakt van super licht en elegant CNC'd aluminium, wat zorgt voor een uitstekende remkracht. De kabel is voorzien van een barrel head, wat zorgt voor een soepele werking.

Deze remhendels zijn machinaal uitgevoerd met uitzonderlijke tolerantie, waardoor de hendel met ongeëvenaarde precisie beweegt. Dit zorgt voor topkwaliteit modulatie en controle, wat essentieel is voor elke fietser die op zoek is naar de beste prestaties.

De BLB Cnc Remhendels Chrome zijn ontworpen voor gebruik met calliper remmen. Ze hebben een diameter van 23.8mm, maar worden geleverd met een vulstuk voor 22.2mm. Met een gewicht van slechts 48gr zijn deze remhendels ook nog eens zeer lichtgewicht, wat bijdraagt aan de algehele prestaties van je fiets.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Cnc Remhendels - Chrome

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB Cnc Remhendels - Chrome kochten, kochten ook

Recent bekeken producten