BLB Track Stuur 26 mm - Oranje

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Track Stuur 26 mm - Oranje

  • Smalle alloy race dropbar stuur, klassiek gladde C-vormig profiel met sterke drop.
  • Klemgrootte: 26.0mm.
  • Breedte: 37cm.
  • Kleur: Oranje.

Omschrijving

De BLB Track Stuur 26 mm Oranje is een smalle alloy race dropbar stuur met een klassiek gladde C-vormig profiel en een sterke drop. Dit stuur is perfect voor de fanatieke wielrenner die op zoek is naar een stuur met een goede grip en een comfortabele houding tijdens het fietsen.

De klemgrootte van dit stuur is 26.0mm en de breedte is 37cm. Dit maakt het stuur geschikt voor de meeste fietsen en zorgt voor een stabiele en veilige rit. De opvallende oranje kleur geeft het stuur een unieke uitstraling en maakt het een echte eyecatcher op de fiets.

Met de BLB Track Stuur 26 mm Oranje haal je een kwalitatief hoogwaardig stuur in huis dat geschikt is voor intensief gebruik. Het stuur is duurzaam en gaat lang mee, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben tijdens het fietsen.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Track Stuur 26 mm - Oranje

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB Track Stuur 26 mm - Oranje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten