BLB Button Handvatten - Grijs

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties BLB Button Handvatten - Grijs

  • Verhoogd geribbeld patroon zorgt voor een maximum aan comfort en totale controle.
  • Voldoende ruimte voor de palm om te ademen en voor het zweet om weg te lopen.
  • 147mm lang.
  • Flangeless
  • Ø22/28mm

Omschrijving

De BLB Button Handvatten in de kleur grijs zijn de perfecte keuze voor elke fietser die op zoek is naar comfort en controle tijdens het fietsen. Het verhoogde geribbelde patroon zorgt voor een maximale grip en voorkomt dat je handen wegglijden tijdens het fietsen. Dit zorgt voor een veiligere en meer ontspannen rit.

De handvatten bieden voldoende ruimte voor de palm om te ademen en voor het zweet om weg te lopen. Dit voorkomt dat je handen zweterig en oncomfortabel worden tijdens het fietsen. De BLB Button Handvatten zijn 147mm lang en flangeless, wat betekent dat er geen uitstekende randen zijn die in de weg kunnen zitten.

De BLB Button Handvatten hebben een diameter van Ø22/28mm en zijn geschikt voor de meeste fietssturen. Ze zijn gemakkelijk te installeren en bieden een duurzame en betrouwbare grip tijdens het fietsen. Kies voor de BLB Button Handvatten en geniet van een comfortabele en veilige rit!

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Button Handvatten - Grijs

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB Button Handvatten - Grijs kochten, kochten ook

Recent bekeken producten