BLB Butterfly 3-Versnellingen Stadsfiets - Black

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Kenmerken BLB Butterfly 3-Versnellingen Stadsfiets - Black

Chromoly frame en vork Chromoly frame en vork
Ontworpen en geassembleerd in het VK Ontworpen en geassembleerd in het VK
Voor- en achterrem inbegrepen Voor- en achterrem inbegrepen
Hoge kwaliteit onderdelen Hoge kwaliteit onderdelen

Specificaties BLB Butterfly 3-Versnellingen Stadsfiets - Black

 • Frame: Cr-Mo 4130 Double Butted
 • Voorvork: Cr-Mo 4130.
 • Bottom Bracket: verzegelde cartridge Unit.
 • Crankset: BLB, 46T.
 • Pedalen: Aluminium, City.
 • Achter Wielnaaf:Shimano Nexus 3-Versnellingen.
 • Wielen: 700c Classic Double Wall Polished.
 • Banden: 700x 32 city Puncture Resistant.
 • Zadelpen: BLB.
 • Zadel: BLB Comfort.
 • Stuurpen: BLB Quill 80mm.
 • Stuur: BLB Half Moustache City sweep back.
 • Remmen (inclusief voor- en achterrem): Dual Pivot, gesmeed aluminium.
 • Inclusief: Spatbord met reflector, standaard, bel en rek.
 • Gewicht: 10 kg (zonder extra's) - 12,5 kg (volledig geladen).

Omschrijving

De BLB Butterfly is een stadsfiets ontworpen voor dagelijks gebruik, ongeacht de afstand of de weersomstandigheden. De BLB Beetle is gemaakt van hoogwaardige materialen en componenten met een focus op comfort, uitstraling en voor gebruik het hele jaar door.

Met 3 maten beschikbaar, is er een voor alle smaken en maten. Het beste van alles is dat ze 10,0 kg wegen, wat betekent dat ze super licht zijn, en met hun 3 versnellingen kun je zonder problemen die enorme heuvel op weg naar huis beklimmen.

De fiets wordt geleverd met een serie prachtig ontworpen extra's: spatborden over de hele lengte om je droog te houden, een bagagedrager aan de voorkant (om je rug te beschermen tegen je zware rugzak) en een standaard.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Montage

Deze stadsfiets met versnellingen komt ongeveer 80% gemonteerd aan in een goed beschermde doos. De moeilijkste onderdelen zijn al vanuit de magazijn gemonteerd en de rest is zeer eenvoudig af te werken. Je moet het voorwiel, het zadel en de zadelpen installeren, het stuur verstellen en de pedalen plaatsen, maar wij raden aan om alles door een vakman te laten monteren.

Als je de fiets uit de doos haalt, verwijder dan alle beschermingen en het voorwiel dat aan het frame is bevestigd. Plaats vervolgens de zadelpen en het zadel op de juiste plaats op het frame. Het volgende onderdeel om te plaatsen is het fietsstuur: draai de schroeven van de stuurpen vast en plaats het stuur in het midden. Monteer de pedalen als volgt op de cranks: elk pedaal is gemarkeerd met de letters L (links) en R (rechts) om de te monteren kant aan te geven. Plaats ze langzaam en voorzichtig, zodat de schroefdraad van de crankarmen niet beschadigd raakt. Plaats tenslotte het voorwiel in de dropouts van de voorvork en draai de moeren vast.

Je zou geen probleem moeten hebben met de montage van de fiets, het is vrij eenvoudig. Maar als je niet zeker bent van de montage, raden we je aan om de fiets mee te nemen naar een nabijgelegen winkel/fietsmonteur, zodat een specialist de montage kan voltooien, en ervoor te zorgen dat je de fiets veilig kunt rijden en goed afgebouwd is voor een soepele rit.

Andere producten van Stadsfietsen

Klanten die BLB Butterfly 3-Versnellingen Stadsfiets - Black kochten, kochten ook

Klanten die BLB Butterfly 3-Versnellingen Stadsfiets - Black kochten, kochten ook