BLB Pursuit Bullhorn Stuur 26 mm - Zwart

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties BLB Pursuit Bullhorn Stuur 26 mm - Zwart

  • Fantastisch vintage design voor een goede prijs.
  • Klem maat: 26mm.
  • 50 graden hoek.
  • Breedte: 390mm.

Omschrijving

BLB Pursuit Bullhorn Stuur 26 mm Zwart is een fantastisch vintage ontwerp dat perfect past bij de stijlvolle fietser. Dit stuur is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens zeer betaalbaar. Het is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een stuur met een unieke uitstraling.

De klemmaat van dit stuur is 26mm, wat betekent dat het op de meeste fietsen past. Het heeft een hoek van 50 graden, wat zorgt voor een comfortabele en ergonomische rijpositie. De breedte van het stuur is 390mm, wat het perfect maakt voor zowel lange als korte ritten.

Als je op zoek bent naar een stuur dat niet alleen functioneel is, maar ook nog eens een geweldige uitstraling heeft, dan is de BLB Pursuit Bullhorn Stuur 26 mm Zwart de perfecte keuze voor jou. Het is een geweldige manier om je fiets een unieke uitstraling te geven en tegelijkertijd comfortabel te rijden.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Pursuit Bullhorn Stuur 26 mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB Pursuit Bullhorn Stuur 26 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten