BLB Aero Zadelpen - Zilver

48-72hrs

Specificaties BLB Aero Zadelpen - Zilver

  • Klassiek Aero zadeldesign geeft een vintage en elegante twist aan elk ontwerp.
  • Materiaal: Alloy.
  • Buitenom diameter: 27.2mm.
  • Lengte: 180mm.
  • Kleur: zilver.
  • Gewicht: 350gr.

Omschrijving

De BLB Aero Zadelpen is een klassieke en elegante toevoeging aan elke fiets. Het Aero zadeldesign geeft een vintage uitstraling aan het ontwerp en zorgt voor een comfortabele rit. De zadelpen is gemaakt van Alloy, wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit tijdens het fietsen.

De buitenom diameter van de zadelpen is 27.2mm en de lengte is 180mm. Dit maakt de BLB Aero Zadelpen geschikt voor de meeste fietsen. De zilveren kleur geeft een stijlvolle uitstraling aan de fiets en past bij verschillende kleuren en designs.

Met een gewicht van 350gr is de BLB Aero Zadelpen licht genoeg om de fiets niet te verzwaren, maar toch stevig genoeg om de berijder te ondersteunen tijdens het fietsen. Kortom, de BLB Aero Zadelpen is een must-have voor elke fietsliefhebber die op zoek is naar een klassieke en elegante toevoeging aan zijn of haar fiets.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Aero Zadelpen - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB Aero Zadelpen - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten