BLB Alloy 1 1/8" Balhoofd Zilver

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties BLB Alloy 1 1/8" Balhoofd Zilver

  • Lichtgewicht en sterke alloy constructie.
  • Sealed mechanisme.
  • 1 1/8" Ahead.

Omschrijving

De BLB Alloy 1 1/8" Balhoofd Zilver is een hoogwaardig balhoofd dat speciaal is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een lichtgewicht en sterke constructie. Dit balhoofd is gemaakt van duurzaam aluminium en biedt een uitstekende balans tussen gewicht en sterkte.

Een van de belangrijkste kenmerken van dit balhoofd is het sealed mechanisme. Dit zorgt ervoor dat het balhoofd soepel en betrouwbaar blijft werken, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Dit betekent dat je altijd kunt vertrouwen op de prestaties van je fiets, ongeacht het terrein waarop je rijdt.

De BLB Alloy 1 1/8" Balhoofd Zilver is geschikt voor fietsen met een 1 1/8" Ahead balhoofdbuis. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardig balhoofd dat geschikt is voor een breed scala aan fietsen en toepassingen.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Alloy 1 1/8" Balhoofd Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB Alloy 1 1/8" Balhoofd Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten