FK 25.4mm Zadelpen - Blauw

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties FK 25.4mm Zadelpen - Blauw

  • Forged alloy construction.
  • Buitenom diameter: 25.4mm.
  • Geïntegreerde zadelklem. Micro adjust seat klem.
  • Powder coated finish.
  • Lengte: 350mm.

Omschrijving

De FK 25.4mm Zadelpen Blauw is een hoogwaardige zadelpen die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Deze zadelpen is gemaakt van gesmeed aluminium en heeft een buitenom diameter van 25.4mm, wat betekent dat hij geschikt is voor de meeste fietsen.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze zadelpen is de geïntegreerde zadelklem. Dit betekent dat je geen aparte klem nodig hebt om je zadel vast te zetten, wat het geheel een stuk eenvoudiger maakt. Bovendien heeft de zadelpen een micro adjust seat klem, waarmee je de hoek van je zadel kunt aanpassen voor een optimale zitpositie.

De FK 25.4mm Zadelpen Blauw heeft ook een poedercoating afwerking, wat betekent dat hij bestand is tegen krassen en slijtage. De lengte van de zadelpen is 350mm, wat betekent dat hij geschikt is voor de meeste fietsers. Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige zadelpen die betrouwbaar en duurzaam is, dan is de FK 25.4mm Zadelpen Blauw de perfecte keuze voor jou.

Reviews FK 25.4mm Zadelpen - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadelpennen

Klanten die FK 25.4mm Zadelpen - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten