Bio-Bike Squirt Cleaner Degreaser Set

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Bio-Bike Squirt Cleaner Degreaser Set

 • Dubble functie: reiniger en ontvetter.
 • Milieu en fietsvriendelijk.
 • 100% biologisch afbreekbaar.
 • Deze set bevat een 500ml fles reinigings/ontvettingmiddel en een 60ml geconcentreerde formule fles.
 • De 500ml container heeft een speciale schuimende sproeikop voor gemakkelijke toepassing op de fiets.
 • De Bio-Bike 60ml concentraat can verdund worden van 1:3 (totaal 240ml) tot 1:25 (totaal 1560ml).


Gebruik:

  Als een reiniger: direct gebruik van het product met de 500ml spuit fles. Met de kant-en-klare mix krijg je uitstekende resultaten. De sproeikop helpt om een groot gebied te doorweken met zeer weinig vloeistof. Met een paar sprays komt er een lichte schuim tevoorschijn, en het moet een paar minuten inwerken. Hierna moet met een borstel en vuil weggeveegd worden en afspoelen met water. Door een niet bijtend of schadelijk middel te zijn kan het prima gebruikt worden op alle onderdelen van de fiets, en hoef je geen zorgen te maken over schuim dat de schijven, remblokken of verf van het frame beschadigt raakt. Als het vloeistof op is, kan je een nieuwe mengsel maken met behulp van de Bio-Bike Concentrate in een verhouding van 1:25 en krijg tot 1560ml reinigingsmiddel.

   Als een ontvettingsmiddel: om een ketting schoon te maken van eerdere vieze kettingolie, droge smeermiddles of andere vettige oorsprong in een nieuwe ketting, gebruik een verhouding van 1:3 van Bio.Bike Concentrate. Bij de 60ml kleine fles voeg er alleen maar 180ml water bij en je krijgt een 240ml krachtige ontvettingsmiddel. Als zo'n sterke ontvettingmiddle niet nodig is, verdun het middeltje met meer water.

Omschrijving

De Squirt Bio-Bike reinigings en ontvettingsmiddel helemaal biologisch afbreekbaar en zonder oplosmiddelen, wat de respectvolle omgang met het milieu van het merk belichaamt. De vloeibare formulering is vergelijkbaar met een zeepwater. Dit zorgt ervoor dat het te gebruiken is zonder problemen beide binnen en buitendeurs omdat het geen sterke geur heeft of vieze vlekken achterlaat op de vloer. Ook is het niet schadelijk voor je huid, dus kan het gewoon gebruikt worden zonder handschoenen.

Nog een voordeel is de dubbele functie van reiniger en ontvetting. Deze set bevat een 500ml spray flex met een bereid mengsel, en de geconcentreerde 60ml flesje, zodat het niet meer nodig is om een reinigingsmiddel voor je fiets te hebben, en een verschillende product nodig hebt om je andere onderdelen mee te ontvetten.

Reviews Bio-Bike Squirt Cleaner Degreaser Set

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Schoonmaaksets

Klanten die Bio-Bike Squirt Cleaner Degreaser Set kochten, kochten ook

Recent bekeken producten