Bio-Bike Squirt Cleaner Degreaser Set

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Bio-Bike Squirt Cleaner Degreaser Set

 • Dubble functie: reiniger en ontvetter.
 • Milieu en fietsvriendelijk.
 • 100% biologisch afbreekbaar.
 • Deze set bevat een 500ml fles reinigings/ontvettingmiddel en een 60ml geconcentreerde formule fles.
 • De 500ml container heeft een speciale schuimende sproeikop voor gemakkelijke toepassing op de fiets.
 • De Bio-Bike 60ml concentraat can verdund worden van 1:3 (totaal 240ml) tot 1:25 (totaal 1560ml).


Gebruik:

  Als een reiniger: direct gebruik van het product met de 500ml spuit fles. Met de kant-en-klare mix krijg je uitstekende resultaten. De sproeikop helpt om een groot gebied te doorweken met zeer weinig vloeistof. Met een paar sprays komt er een lichte schuim tevoorschijn, en het moet een paar minuten inwerken. Hierna moet met een borstel en vuil weggeveegd worden en afspoelen met water. Door een niet bijtend of schadelijk middel te zijn kan het prima gebruikt worden op alle onderdelen van de fiets, en hoef je geen zorgen te maken over schuim dat de schijven, remblokken of verf van het frame beschadigt raakt. Als het vloeistof op is, kan je een nieuwe mengsel maken met behulp van de Bio-Bike Concentrate in een verhouding van 1:25 en krijg tot 1560ml reinigingsmiddel.

   Als een ontvettingsmiddel: om een ketting schoon te maken van eerdere vieze kettingolie, droge smeermiddles of andere vettige oorsprong in een nieuwe ketting, gebruik een verhouding van 1:3 van Bio.Bike Concentrate. Bij de 60ml kleine fles voeg er alleen maar 180ml water bij en je krijgt een 240ml krachtige ontvettingsmiddel. Als zo'n sterke ontvettingmiddle niet nodig is, verdun het middeltje met meer water.

Omschrijving

De Bio-Bike Squirt Cleaner Degreaser Set is een ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijk product om hun fiets schoon te maken en te ontvetten. Met deze set hoeft u zich geen zorgen te maken over het gebruik van schadelijke chemicaliën die niet alleen uw fiets kunnen beschadigen, maar ook het milieu kunnen schaden.

De set bevat een fles van 500 ml van het reinigings- en ontvettingsmiddel en een geconcentreerde formule van 60 ml. De 500 ml container heeft een speciaal ontworpen schuimende sproeikop die zorgt voor een gelijkmatige verneveling op uw fiets. Het concentraat van 60 ml kan worden verdund tot een verhouding van 1:3 tot 1:25, wat betekent dat u er tot wel 1560 ml uit kunt halen.

De Bio-Bike Squirt Cleaner Degreaser Set is 100% biologisch afbreekbaar en is absoluut veilig te gebruiken op uw fiets. Het biedt een dubbele functie van een reiniger en een ontvetter, zodat u uw fiets grondig kunt reinigen en voorbereiden op uw volgende avontuur. Kortom, dit is een essentieel product voor elke fietser die zijn fiets in topconditie wil houden.

Reviews Bio-Bike Squirt Cleaner Degreaser Set

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Bio-Bike Squirt Cleaner Degreaser Set kochten, kochten ook

Recent bekeken producten