Bike Hand YC-101 Ophangen Muur

€ 9,95 € 7,95

Bespaar 20% (-€ 2,00)

1 Review
100% of 100
48-72hrs

Specificaties Bike Hand YC-101 Ophangen Muur

 • Makkelijke, simpele en veilige muurbeugel om je fiets te parkeren.
 • Materiaal: staal.
 • Anti-slip rubber op de onderkant.
 • Geschikt voor alle soorten fietsen.
 • Maximale lading: 18Kg.
 • Gewicht: 750g.
 • Zoek een stevige muur of balk.
 • Monteer op de balk of muur dat 18kg gewicht kan weerstaan.
 • NIET VASTSCHROEVEN in niet-onderstuende of holle wanden.
 • Houd je fiets rechtop en markeer de plek waar het voorwiel de muur raakt.
 • Dit is de plek waar de fietsenhanger zal worden geïnstalleerd.

Omschrijving

De Bike Hand YC-101 Ophangen Muur is een handige, eenvoudige en veilige muurbeugel om je fiets te parkeren. Het is gemaakt van staal en heeft anti-slip rubber op de onderkant om ervoor te zorgen dat je fiets stevig op zijn plaats blijft staan. Deze muurbeugel is geschikt voor alle soorten fietsen en kan een maximale lading van 18 kg dragen. Het gewicht van de muurbeugel zelf is 750g.

Om de Bike Hand YC-101 Ophangen Muur te installeren, moet je een stevige muur of balk vinden die het gewicht van 18 kg kan weerstaan. Het is belangrijk om de muurbeugel niet vast te schroeven in niet-ondersteunde of holle wanden. Zodra je een geschikte plek hebt gevonden, houd je je fiets rechtop en markeer je de plek waar het voorwiel de muur raakt. Dit is de plek waar de fietsenhanger zal worden geïnstalleerd.

Met de Bike Hand YC-101 Ophangen Muur kun je je fiets veilig en gemakkelijk parkeren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij omvalt of beschadigd raakt. Het is een handige oplossing voor iedereen die zijn fiets veilig en georganiseerd wil opbergen.

Over Bike Hand

Bike Hand schittert als een opvallend merk dat een solide reputatie heeft opgebouwd in de markt voor fietsgereedschap. Met zijn niet-aflatende focus op kwaliteit en functionaliteit is Bike Hand de voorkeurskeuze geworden voor fietsers en monteurs die op zoek zijn naar betrouwbaar gereedschap voor het onderhoud en de reparatie van hun geliefde fietsen.

Het assortiment Bike Hand-gereedschappen varieert van gespecialiseerde sleutels en schroevendraaiers tot uitgebreide reparatiesets, allemaal zorgvuldig ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van fietsers. Met hoogwaardige materialen en nauwkeurige engineering draagt ​​elk gereedschap het kenmerkende kenmerk van duurzaamheid en efficiëntie van Bike Hand. Of u nu een subtiele aanpassing of een grote reparatie uitvoert, Bike Hand geeft u gemoedsrust omdat u over het juiste gereedschap beschikt. Als je op zoek bent naar een betrouwbare metgezel om je fiets in perfecte staat te houden, dan is Bike Hand een uitzonderlijke keuze die garant staat voor optimale prestaties bij elke pedaalslag.

Reviews Bike Hand YC-101 Ophangen Muur

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. blancofito

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Perfect zoals beschreven

Klanten die Bike Hand YC-101 Ophangen Muur kochten, kochten ook

Recent bekeken producten