Blackburn Mountain Aluminium Bidonhouder - Zwart

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Blackburn Mountain Aluminium Bidonhouder - Zwart

  • Gemaakt van stevig aluminium voor extra sterkte.
  • Weegt slechts 68g.
  • Bovenlader ontwerp.
  • Versterkte structuur.
  • Houdt grote flessen vast zonder spanning.
  • Schroeven niet inbegrepen.

Omschrijving

De Blackburn Mountain Aluminium Bidonhouder in Zwart is de ideale oplossing om je drinkfles veilig en handig mee te nemen tijdens je fietstochten. Gemaakt van stevig aluminium, biedt deze bidonhouder verhoogde sterkte en duurzaamheid, waardoor je drinkfles altijd binnen handbereik is wanneer je die het meest nodig hebt.

Met een lichtgewicht ontwerp van slechts 68 gram voegt deze bidonhouder minimaal gewicht toe aan je fiets. Het toplaadontwerp en de versterkte structuur maken het eenvoudig om je drinkfles in te brengen en te verwijderen, waardoor je snel en moeiteloos toegang hebt tot hydratatie tijdens je fietstochten.

Bovendien is de Blackburn Mountain Aluminium Bidonhouder in Zwart ontworpen om grote flessen vast te houden zonder spanning of moeilijkheden te veroorzaken. Houd er rekening mee dat montageschroeven niet zijn inbegrepen, dus zorg ervoor dat je de juiste schroeven voor je fiets aanschaft en geniet van het gemak dat deze bidonhouder biedt tijdens elke rit.

Over Blackburn

In 1975 was Jim Blackburn getuige van de opkomende fietscultuur en besefte dat hij een verschil kon maken. Dat hield in: denken vanuit het perspectief van de gebruiker met respect voor materialen en hun functionaliteit, om ongekende innovatie te bewerkstelligen. In de loop van de jaren heeft Blackburn deze principes toegepast om accessoires te bouwen waarmee mensen verder komen, meer kunnnen doen en op alles voorbereid zijn.

Reviews Blackburn Mountain Aluminium Bidonhouder - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Blackburn Mountain Aluminium Bidonhouder - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten