24bottles Urban Fiets Bidon - Noir

€ 20,00 € 16,95

Bespaar 15% (-€ 3,05)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties 24bottles Urban Fiets Bidon - Noir

  • Materiaal: Voedselrang 18/8 roestvrij staal.
  • Metingen: 6,5 cm H 21 cm. Vol. 500ml.
  • Gewicht: 100 gram.
  • Vrij van bisfenol A.
  • Licht en gemakkelijk mee te nemen tijdens uw dagelijkse reizen.
  • Het kan in de vaatwasser, maar we raden aan om het te reinigen met water en zeep om de levensduur te verlengen.

Omschrijving

De 24bottles Urban Fiets Bidon - Noir in zwarte kleur met witte bloemen is een flexibel, stedelijk en een alternatief voor plastic flessen die een slechte gewoonte van het stadsleven zijn geworden. Deze fles kan elk type vloeistof dragen, over en weer, zonder uw smaak te verstoren.

De natuurlijke thermo-regulering van het staal kan worden gecombineerd met de sluiting breed genoeg om ijs te zetten en de drank koud te houden wanneer je het nodig hebt. U kunt het combineren met een bidonhouder om het aan uw fiets of rugzak te bevestigen. En denk dat elke keer dat u een van deze herbruikbare flessen in plaats van een plastic fles gebruiken, u het vermijden van het gooien van CO2 in het milieu.

Over 24bottles

24bottles is een Italiaans designbedrijf geboren in 2013 met de missie om bij te dragen aan het verminderen van het gebruik van plastic flessen. Ze houden ervan om producten te maken waarbij functie en vorm elkaar aanvullen om een gezonde en duurzame levensstijl te bevorderen, rekening houdend met de persoonlijke stijl.

De flessen zijn gemaakt van hoge kwaliteit 18/8 roestvrij staal geschikt voor gebruik als voedsel, zijn licht van gewicht en gemakkelijk schoon te maken. Na hun leidmotief van duurzaamheid zijn de flessen met 24 flessen CO2-emissievrij. Bovendien bespaart u 80 gram CO2 per keer dat u uw fles bijvult, waardoor u uw eigen ecologische voetafdruk op de planeet verkleint.

Reviews 24bottles Urban Fiets Bidon - Noir

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Bidons

Klanten die 24bottles Urban Fiets Bidon - Noir kochten, kochten ook

Recent bekeken producten