24bottles Urban Fiets Bidon - Noir

€ 20,00 € 17,95

Bespaar 10% (-€ 2,05)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties 24bottles Urban Fiets Bidon - Noir

  • Materiaal: Voedselrang 18/8 roestvrij staal.
  • Metingen: 6,5 cm H 21 cm. Vol. 500ml.
  • Gewicht: 100 gram.
  • Vrij van bisfenol A.
  • Licht en gemakkelijk mee te nemen tijdens uw dagelijkse reizen.
  • Het kan in de vaatwasser, maar we raden aan om het te reinigen met water en zeep om de levensduur te verlengen.

Omschrijving

De 24bottles Urban Fiets Bidon Noir is gemaakt van voedselrang 18/8 roestvrij staal. Dit materiaal is duurzaam en zorgt ervoor dat het water in de bidon zijn smaak behoudt. De bidon heeft een hoogte van 6,5 cm en een inhoud van 500 ml. Het gewicht van de bidon bedraagt slechts 100 gram.

De 24bottles Urban Fiets Bidon Noir is vrij van bisfenol A, een schadelijke stof die in sommige plastic materialen wordt gebruikt. Daarnaast is de bidon licht en gemakkelijk mee te nemen tijdens uw dagelijkse fietstochten. De bidon kan in de vaatwasser, maar we raden aan om het te reinigen met water en zeep om de levensduur te verlengen.

Met de 24bottles Urban Fiets Bidon Noir bent u verzekerd van een duurzame, smaakvolle en milieuvriendelijke manier om uw dorst te lessen tijdens uw fietstochten. Kies voor kwaliteit en ga voor deze prachtige bidon.

Over 24bottles

24bottles is een Italiaans designbedrijf geboren in 2013 met de missie om bij te dragen aan het verminderen van het gebruik van plastic flessen. Ze houden ervan om producten te maken waarbij functie en vorm elkaar aanvullen om een gezonde en duurzame levensstijl te bevorderen, rekening houdend met de persoonlijke stijl.

De flessen zijn gemaakt van hoge kwaliteit 18/8 roestvrij staal geschikt voor gebruik als voedsel, zijn licht van gewicht en gemakkelijk schoon te maken. Na hun leidmotief van duurzaamheid zijn de flessen met 24 flessen CO2-emissievrij. Bovendien bespaart u 80 gram CO2 per keer dat u uw fles bijvult, waardoor u uw eigen ecologische voetafdruk op de planeet verkleint.

Reviews 24bottles Urban Fiets Bidon - Noir

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die 24bottles Urban Fiets Bidon - Noir kochten, kochten ook

Recent bekeken producten