Bern Macon 2.0 Mips Helm - Matte Retro Maroon

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Bern Macon 2.0 Mips Helm - Matte Retro Maroon

  • ABS shell en EPS hard foam.
  • EN 1077B standaarden voor sneeuw en ski, CPSC en EN 1078 standaarden voor fietsen en skaten.
  • De Macon bike helm brengt de skatestyle naar het straatbeeld.
  • Goede ventilatie met 12 luchtopeningen.
  • Ez-Fit: Een elastisch systeem zonder gedoe past zich automatisch aan de perfecte pasvorm aan
  • MIPS: Multi-directional Impact Protection System. Ontworpen om te beschermen tegen rotatiegeweld voor de hersenen veroorzaakt door rotatie-impacts.

Over Bern

Bern Unlimited is een bedrijf gespecialiseerd in het beschermen van hoofden van sportbehoefenaars van niet-gemotoriseerde actiesporten in alle seizoenen van het jaar. Het merk Bern is toegewijd aan het bieden van hoge kwaliteits helmen voor skaters, snowboarders, skiërs en fietsers.

Dennis Leedom richtte het bedrijf Bern Unlimited op in 2004. Dennis was een skiër, fietser en snowboarder, en als gevolg van zijn hobby's realiseerde hij de waarde van goede bescherming van het hoofd bij sporten met bepaalde risico's. Voordat hij het bedrijf Bern stichtte, werkte Dennis voor twee bedrijven die helmen maken waar hij hij kennis, ervaring en brand management meekreeg die hij nu goed kan gebruiken.

In een korte tijd is Bern uitgegroeid tot een referentie in de sport helmen. Het merk is een pionier in onderzoek, engineering en ontwikkeling, waarbij het elke keer nieuwe ontwerpen helmen op de markt wil brengen. Zonder enige twijlfel heeft ze de evolutie in hoofdbescherming gedreven, zijn prestaties verbeterd en staan comfort, kwaliteit, stijl en de ervaring van het gebruik van een helm tijdens actiesporten centraal.

Andere producten van Helmen

Klanten die Bern Macon 2.0 Mips Helm - Matte Retro Maroon kochten, kochten ook

Klanten die Bern Macon 2.0 Mips Helm - Matte Retro Maroon kochten, kochten ook