Bern FL-1 Helm - Satin Dark Silver

€ 136,99 € 116,44

Bespaar 15% (-€ 20,55)

2-4 Werkdagen
Geen verzendkosten

Specificaties Bern FL-1 Helm - Satin Dark Silver

  • Polycarbonaat microshell gevoerd met EPS-schuim.
  • 18 strategisch geplaatste openingen houden je koel.
  • Boa verstelbaarheid geeft een grote mogelijkheid aan maten en uitstekend comfort.
  • Uitneembare en wasbare inner pads die een hoge mate van comfort bieden.
  • Standards: CPSC en EN1078.
  • 244 gr (Maat S).

Omschrijving

De Bern FL-1 Fietshelm gebruikt het traditionele Massachusetts bedrijf DNA en voegt het toe aan een volledig geventileerde en super lichtgewicht model. Een nieuwe premium In-Mold contructie is voorzien van een polycarbonaat microshell gevoerd met EPS schuim om een ultra-lichtgewicht helm te creëren. Het Boa systeem is een merkgebonden, lichtgewicht en ademend 360-graden verstelbare verstelsysteem verantwoordelijk voor een bijna perfecte pasvorm dat de FL-1s veiligheidsmaatregelen en ongeloofelijke comfort juist versterken. Deze fietshelm spreekt high-end communters, road fietsers, en mountainbikers tegelijk aan.

Over Bern

Bern Unlimited is een bedrijf gespecialiseerd in het beschermen van hoofden van sportbehoefenaars van niet-gemotoriseerde actiesporten in alle seizoenen van het jaar. Het merk Bern is toegewijd aan het bieden van hoge kwaliteits helmen voor skaters, snowboarders, skiërs en fietsers.

Dennis Leedom richtte het bedrijf Bern Unlimited op in 2004. Dennis was een skiër, fietser en snowboarder, en als gevolg van zijn hobby's realiseerde hij de waarde van goede bescherming van het hoofd bij sporten met bepaalde risico's. Voordat hij het bedrijf Bern stichtte, werkte Dennis voor twee bedrijven die helmen maken waar hij hij kennis, ervaring en brand management meekreeg die hij nu goed kan gebruiken.

In een korte tijd is Bern uitgegroeid tot een referentie in de sport helmen. Het merk is een pionier in onderzoek, engineering en ontwikkeling, waarbij het elke keer nieuwe ontwerpen helmen op de markt wil brengen. Zonder enige twijlfel heeft ze de evolutie in hoofdbescherming gedreven, zijn prestaties verbeterd en staan comfort, kwaliteit, stijl en de ervaring van het gebruik van een helm tijdens actiesporten centraal.

Andere producten van Helmen

Klanten die Bern FL-1 Helm - Satin Dark Silver kochten, kochten ook

Klanten die Bern FL-1 Helm - Satin Dark Silver kochten, kochten ook