Bern Brentwood Helmet - Mat Red

€ 79,99

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

Specificaties Bern Brentwood Helmet - Mat Red

Bicycle Brentwood Helm:

  • Bern's exclusive Zipmold® foam is a liquid foam injection process that provides a better weight to strength ratio so Bern can provide customers with a lighter, lower profile helmet.
  • Zipmold® hard foam meets ASTM F 2040, CPSC and EN 1078 standards for bike and skate.
  • The Brentwood is Bern's most popular bike helmet for men, featuring a removable visor (patent #US D572880 S), sunglass channels for fitting your shades and airflow channels to keep you cool.
  • Urban messengers like Kevin "Squid" Bolger and Carlos Ramirez love the versatility of this lid.
  • “The (Brentwood) is so light and low volume, and yo', I can rock it all winter with the liner and be warm.” – Squid Bolger, messenger icon, Cyclehawk, NYC.
  • Good ventilation with 11 air inlets.
  • 420 gr.

Over Bern

Bern Unlimited is een bedrijf gespecialiseerd in het beschermen van hoofden van sportbehoefenaars van niet-gemotoriseerde actiesporten in alle seizoenen van het jaar. Het merk Bern is toegewijd aan het bieden van hoge kwaliteits helmen voor skaters, snowboarders, skiërs en fietsers.

Dennis Leedom richtte het bedrijf Bern Unlimited op in 2004. Dennis was een skiër, fietser en snowboarder, en als gevolg van zijn hobby's realiseerde hij de waarde van goede bescherming van het hoofd bij sporten met bepaalde risico's. Voordat hij het bedrijf Bern stichtte, werkte Dennis voor twee bedrijven die helmen maken waar hij hij kennis, ervaring en brand management meekreeg die hij nu goed kan gebruiken.

In een korte tijd is Bern uitgegroeid tot een referentie in de sport helmen. Het merk is een pionier in onderzoek, engineering en ontwikkeling, waarbij het elke keer nieuwe ontwerpen helmen op de markt wil brengen. Zonder enige twijlfel heeft ze de evolutie in hoofdbescherming gedreven, zijn prestaties verbeterd en staan comfort, kwaliteit, stijl en de ervaring van het gebruik van een helm tijdens actiesporten centraal.

Andere producten van Helmen

Klanten die Bern Brentwood Helmet - Mat Red kochten, kochten ook

Recent bekeken producten