Bern Allston Helm – Mat zwart

€ 89,90 € 76,42

Bespaar 15% (-€ 13,48)

48-72hrs

Specificaties Bern Allston Helm – Mat zwart

  • De Allston is de langverwachte specifieke fietshelp van Bern, met 50% meer luchtdoorvoer met 16 strategisch geplaatste openingen.
  • Brent heeft deze helm samen met wereld´s beste fietsmessengers en fietsracers ontwerpen. Het resultaat is een help die net zo goed werkt dat dat ´ie eruitziet.
  • De Allston is gemaakt van Bern´s exclusieve ZipMold technologie wat een stevig resultaat oplevert gezien het gewicht, met een strakke afwerking.
  • Bern's exclusive Zipmold® foam is een vloeibaar schuim injectieproces dat een betere gewicht tegenover kracht biedt, zodat Bern je een lichtere, low profiel helm biedt.
  • Zipmold® hard foam meets ASTM F 2040, CPSC en EN 1078 standaarden voor fiets en skate.
  • 370 gr.

Over Bern

Bern Unlimited is een bedrijf gespecialiseerd in het beschermen van hoofden van sportbehoefenaars van niet-gemotoriseerde actiesporten in alle seizoenen van het jaar. Het merk Bern is toegewijd aan het bieden van hoge kwaliteits helmen voor skaters, snowboarders, skiërs en fietsers.

Dennis Leedom richtte het bedrijf Bern Unlimited op in 2004. Dennis was een skiër, fietser en snowboarder, en als gevolg van zijn hobby's realiseerde hij de waarde van goede bescherming van het hoofd bij sporten met bepaalde risico's. Voordat hij het bedrijf Bern stichtte, werkte Dennis voor twee bedrijven die helmen maken waar hij hij kennis, ervaring en brand management meekreeg die hij nu goed kan gebruiken.

In een korte tijd is Bern uitgegroeid tot een referentie in de sport helmen. Het merk is een pionier in onderzoek, engineering en ontwikkeling, waarbij het elke keer nieuwe ontwerpen helmen op de markt wil brengen. Zonder enige twijlfel heeft ze de evolutie in hoofdbescherming gedreven, zijn prestaties verbeterd en staan comfort, kwaliteit, stijl en de ervaring van het gebruik van een helm tijdens actiesporten centraal.

Andere producten van Helmen

Klanten die Bern Allston Helm – Mat zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten