Bern Allston Helm – Mat zwart

€ 89,99 € 71,99

Bespaar 20% (-€ 18,00)

48-72hrs

Specificaties Bern Allston Helm – Mat zwart

  • De Allston is de langverwachte specifieke fietshelp van Bern, met 50% meer luchtdoorvoer met 16 strategisch geplaatste openingen.
  • Brent heeft deze helm samen met wereld´s beste fietsmessengers en fietsracers ontwerpen. Het resultaat is een help die net zo goed werkt dat dat ´ie eruitziet.
  • De Allston is gemaakt van Bern´s exclusieve ZipMold technologie wat een stevig resultaat oplevert gezien het gewicht, met een strakke afwerking.
  • Bern's exclusive Zipmold® foam is een vloeibaar schuim injectieproces dat een betere gewicht tegenover kracht biedt, zodat Bern je een lichtere, low profiel helm biedt.
  • Zipmold® hard foam meets ASTM F 2040, CPSC en EN 1078 standaarden voor fiets en skate.
  • 370 gr.

Omschrijving

De Bern Allston-helm in matzwart is je perfecte bondgenoot om je hoofd goed te beschermen zonder aan stijl en comfort in te boeten. Het is een helm speciaal ontworpen voor de stad, met een zeer elegant ontwerp en een structuur die zich perfect aanpast aan de vorm van je hoofd. Het is gemaakt rekening houdend met de verschillende meningen van fietskoeriers over de hele wereld.

Dankzij de 16 ventilatiekanalen houdt deze helm je hoofd te allen tijde volledig droog en biedt hij ook uitstekend ademend vermogen en zweetabsorptie.

Het heeft Zipmold-technologie, een van de technologieën die het meest wordt gebruikt door het merk Bern en die lichtheid en een grotere weerstand tegen schokken biedt. . Bovendien, dankzij het verstelbare vizier dat het bevat, zal het je te allen tijde beschermen tegen de zonnestralen of tegen waterdruppels in geval van regen.

Het is de moeite waard om het BOA-verstelsysteem te benadrukken, zodat u de helm op een zeer eenvoudige en snelle manier correct kunt afstellen.

MEER INFORMATIE: Hoe u de perfecte fietshelm kiest voor u en voor het type fiets dat u beoefent.

Over Bern

Bern Unlimited is een bedrijf gespecialiseerd in het beschermen van hoofden van sportbehoefenaars van niet-gemotoriseerde actiesporten in alle seizoenen van het jaar. Het merk Bern is toegewijd aan het bieden van hoge kwaliteits helmen voor skaters, snowboarders, skiërs en fietsers.

Dennis Leedom richtte het bedrijf Bern Unlimited op in 2004. Dennis was een skiër, fietser en snowboarder, en als gevolg van zijn hobby's realiseerde hij de waarde van goede bescherming van het hoofd bij sporten met bepaalde risico's. Voordat hij het bedrijf Bern stichtte, werkte Dennis voor twee bedrijven die helmen maken waar hij hij kennis, ervaring en brand management meekreeg die hij nu goed kan gebruiken.

In een korte tijd is Bern uitgegroeid tot een referentie in de sport helmen. Het merk is een pionier in onderzoek, engineering en ontwikkeling, waarbij het elke keer nieuwe ontwerpen helmen op de markt wil brengen. Zonder enige twijlfel heeft ze de evolutie in hoofdbescherming gedreven, zijn prestaties verbeterd en staan comfort, kwaliteit, stijl en de ervaring van het gebruik van een helm tijdens actiesporten centraal.

Reviews Bern Allston Helm – Mat zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Bern Allston Helm – Mat zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten