Blackburn EX-1 Disc Bagagedrager Achterkant - Zwart

48-72hrs

Specificaties Blackburn EX-1 Disc Bagagedrager Achterkant - Zwart

  • Achterdrager ontworpen voor fietsen met schijfremmen.
  • Gemaakt van hoogwaardig aluminium voor extra sterkte en duurzaamheid.
  • Maximale draagcapaciteit van 20,5 kg, ideaal voor zware voorwerpen.
  • Snelle en gemakkelijke installatie, compatibel met de meeste fietsen met schijfremmen.
  • Lichtgewicht met 535 g, voegt minimaal gewicht toe aan uw fiets.

Omschrijving

De Blackburn EX-1 Disc Achterdrager is de perfecte oplossing voor fietsers die op zoek zijn naar een stevige en duurzame achterdrager die speciaal is ontworpen voor fietsen met schijfremmen. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, biedt deze achterdrager een uitstekende draagcapaciteit, geschikt voor ladingen tot wel 20,5 kg. Dit maakt het een ideale keuze voor wie zware spullen wil vervoeren op de fiets. Het robuuste en duurzame ontwerp zorgt voor betrouwbare prestaties tijdens elke rit.

De installatie van de Blackburn EX-1 Disc Achterdrager is snel en eenvoudig, en deze past op de meeste fietsen met schijfremmen, wat hem veelzijdig en praktisch maakt. Met een gewicht van slechts 535 g voegt deze achterdrager nauwelijks extra gewicht toe aan je fiets, zodat je rit comfortabel en efficiënt blijft. Of je nu lange tochten maakt of dagelijks pendelt, de Blackburn EX-1 Disc is een slimme keuze voor wie extra bagage wil meenemen.

Over Blackburn

In 1975 was Jim Blackburn getuige van de opkomende fietscultuur en besefte dat hij een verschil kon maken. Dat hield in: denken vanuit het perspectief van de gebruiker met respect voor materialen en hun functionaliteit, om ongekende innovatie te bewerkstelligen. In de loop van de jaren heeft Blackburn deze principes toegepast om accessoires te bouwen waarmee mensen verder komen, meer kunnnen doen en op alles voorbereid zijn.

Reviews Blackburn EX-1 Disc Bagagedrager Achterkant - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Blackburn EX-1 Disc Bagagedrager Achterkant - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten