AXA Slot Voor Yamaha frameaccu - Zwart

€ 20,95 € 17,81

Bespaar 15% (-€ 3,14)

3-4 Werkdagen

Specificaties AXA Slot Voor Yamaha frameaccu - Zwart

  • Materiaal: staal/kunststof
  • Voor frame
  • Compatibiliteit: Yamaha
  • Compatibel vanaf model 2015
  • Inclusief 2 sleutels

Omschrijving

De AXA Slot Voor Yamaha frameaccu is een must-have accessoire voor elke eigenaar van een Yamaha e-bike. Dit slot is gemaakt van duurzaam staal en kunststof, waardoor het bestand is tegen veelvuldig gebruik en langdurige blootstelling aan verschillende weersomstandigheden. Met zijn zwarte kleur past het perfect bij het frame van je fiets.

Dit slot is speciaal ontworpen voor montage op het frame van je Yamaha e-bike. Het zorgt voor een veilige en betrouwbare beveiliging van je frameaccu. Dankzij de compatibiliteit met Yamaha modellen vanaf 2015, kun je dit slot probleemloos bevestigen op je fiets. Bovendien wordt het geleverd met 2 sleutels, zodat je altijd een reserve bij de hand hebt.

Met de AXA Slot Voor Yamaha frameaccu hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je fiets. Dit slot is sterk en stevig, wat ervoor zorgt dat je frameaccu goed beschermd is tegen diefstal en onbevoegd gebruik. Het biedt je gemoedsrust, wetende dat je fiets is beveiligd, zelfs wanneer je hem onbeheerd achterlaat. Investeer vandaag nog in dit kwalitatieve slot en geniet van een extra laag bescherming voor je Yamaha e-bike.

Over AXA

AXA STENMAN INDUSTRIES heeft een lange en rijke geschiedenis die teruggaat tot 1902. Vandaag omvat het Bike Security productengamma fietssloten, verlichtingsproducten en kettingbeschermers.

AXA Bike Security is al meer dan 115 jaar onlosmakelijk verbonden met de fietscultuur en zet zich in voor de optimale bescherming van de fietser en de fiets.

Voor de veiligheid van al uw tweewielers, van kinderfietsen tot gemotoriseerde fietsen, heeft AXA een ruim assortiment sloten en verlichtingsproducten, van lampen waarmee u gezien kunt worden tot felle lampen die u een uitstekend zicht op de weg geven. AXA heeft de juiste verlichting voor elke fiets en elke fietser.

Reviews AXA Slot Voor Yamaha frameaccu - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die AXA Slot Voor Yamaha frameaccu - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten