AXA GSR Senior Kettingkast - Zwart

€ 26,95 € 22,91

Bespaar 15% (-€ 4,04)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties AXA GSR Senior Kettingkast - Zwart

 • Plastic materiaal
 • Beschermt de ketting tegen vuil en vocht
 • Beschermt kleding tegen verstrikt raken in de ketting
 • Geschikt voor enkele en driedubbele platen
 • Montage met euroklem en achterbeugel
 • Voor kettingbladen met 42-48 tanden
 • Lengte: 400 of 421 mm
 • Crankboring op 142 mm
 • Afstand tussen gaten 220 mm
 • Inclusief bevestigingsmateriaal
 • Gewicht: 1040 g

Omschrijving

De AXA GSR Senior Kettingkast in zwart is gemaakt van plastic materiaal. Het beschermt de ketting tegen vuil en vocht, waardoor deze langer meegaat. Daarnaast beschermt het ook je kleding tegen verstrikt raken in de ketting. Deze kettingkast is geschikt voor enkele en driedubbele platen en kan gemakkelijk gemonteerd worden met behulp van een euroklem en achterbeugel. De lengte van de kettingkast is verkrijgbaar in 400 of 421 mm en is geschikt voor kettingbladen met 42-48 tanden. Het wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en heeft een gewicht van 1040 g.

Met de AXA GSR Senior Kettingkast ben je verzekerd van een optimale bescherming voor je fietsketting. Het duurzame plastic materiaal zorgt ervoor dat vuil en vocht geen kans krijgen om je ketting te beschadigen. Daarnaast voorkomt deze kettingkast dat je kleding vast komt te zitten in de ketting, wat zorgt voor een veilige en comfortabele fietservaring. De kettingkast is eenvoudig te monteren met behulp van een euroklem en achterbeugel, wat het gebruiksgemak vergroot. Met een gewicht van 1040 g is deze kettingkast ook nog eens licht van gewicht, waardoor het geen grote belasting vormt voor je fiets.

De AXA GSR Senior Kettingkast heeft een lengte van 400 of 421 mm en is geschikt voor kettingbladen met 42-48 tanden. Hierdoor is het een veelzijdige keuze voor verschillende soorten fietsen. Of je nu een enkele of driedubbele plaat hebt, deze kettingkast past perfect. Bovendien wordt het geleverd inclusief bevestigingsmateriaal, waardoor je direct aan de slag kunt met monteren. Met een crankboring van 142 mm en een afstand tussen gaten van 220 mm, zorgt deze kettingkast voor een nauwkeurige en stevige bevestiging. Kies voor de AXA GSR Senior Kettingkast en geniet van optimale bescherming voor je fietsketting!

Over AXA

AXA STENMAN INDUSTRIES heeft een lange en rijke geschiedenis die teruggaat tot 1902. Vandaag omvat het Bike Security productengamma fietssloten, verlichtingsproducten en kettingbeschermers.

AXA Bike Security is al meer dan 115 jaar onlosmakelijk verbonden met de fietscultuur en zet zich in voor de optimale bescherming van de fietser en de fiets.

Voor de veiligheid van al uw tweewielers, van kinderfietsen tot gemotoriseerde fietsen, heeft AXA een ruim assortiment sloten en verlichtingsproducten, van lampen waarmee u gezien kunt worden tot felle lampen die u een uitstekend zicht op de weg geven. AXA heeft de juiste verlichting voor elke fiets en elke fietser.

Reviews AXA GSR Senior Kettingkast - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die AXA GSR Senior Kettingkast - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten