AXA Adapter set Flexibel Voor framesloten - Zwart

€ 11,95 € 10,16

Bespaar 15% (-€ 1,79)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties AXA Adapter set Flexibel Voor framesloten - Zwart

  • Materiaal: staal
  • Voor framesloten
  • Compatibel met elk frame zonder schroefdraadgaten
  • Extra groot
  • Compatibiliteit: DEFENDER/SOLID PLUS/SOLID
  • Lengte: 155 mm

Omschrijving

Met het AXA Adapter set Flexibel Voor framesloten - Zwart kun je je frame slot nog flexibeler maken. Dit adapter set is gemaakt van staal en is geschikt voor framesloten. Het is compatibel met elk frame zonder schroefdraadgaten en heeft een extra groot formaat. Daarnaast is het geschikt voor de DEFENDER, SOLID PLUS en SOLID framesloten en heeft een lengte van 155 mm.

Deze adapter set biedt de mogelijkheid om je frameslot eenvoudig aan te passen aan verschillende fietsframes. Door gebruik te maken van dit setje kun je je frameslot op vrijwel elk frame monteren, ook als er geen schroefdraadgaten aanwezig zijn. Het is een handige en praktische oplossing voor een flexibele bevestiging.

Met het AXA Adapter set Flexibel Voor framesloten - Zwart ben je niet langer beperkt tot een specifiek type frame. Dit setje biedt de flexibiliteit om je frameslot op verschillende fietsen te gebruiken. De extra grootte zorgt ervoor dat het compatibel is met de DEFENDER, SOLID PLUS en SOLID framesloten. Investeer in een flexibele bevestiging en geniet van het gemak van de AXA Adapter set.

Over AXA

AXA STENMAN INDUSTRIES heeft een lange en rijke geschiedenis die teruggaat tot 1902. Vandaag omvat het Bike Security productengamma fietssloten, verlichtingsproducten en kettingbeschermers.

AXA Bike Security is al meer dan 115 jaar onlosmakelijk verbonden met de fietscultuur en zet zich in voor de optimale bescherming van de fietser en de fiets.

Voor de veiligheid van al uw tweewielers, van kinderfietsen tot gemotoriseerde fietsen, heeft AXA een ruim assortiment sloten en verlichtingsproducten, van lampen waarmee u gezien kunt worden tot felle lampen die u een uitstekend zicht op de weg geven. AXA heeft de juiste verlichting voor elke fiets en elke fietser.

Reviews AXA Adapter set Flexibel Voor framesloten - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die AXA Adapter set Flexibel Voor framesloten - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten