AXA DWN Front 30 Voorlicht USB-LED - Zwart

€ 28,95 € 24,61

Bespaar 15% (-€ 4,34)

3-4 Werkdagen

Specificaties AXA DWN Front 30 Voorlicht USB-LED - Zwart

 • Plastic materiaal
 • USB oplaadbaar, inclusief kabel
 • Inclusief flexibele rubberen klemband, stuurbevestiging, klemband diameter 22-35 mm
 • Mat ontwerp
 • 2 lichtmodi: Modus 1 zorgt voor een maximale batterijduur en Modus 2 zorgt voor een optimale lichtopbrengst
 • Maximale autonomie: 11 uur
 • Indicatie batterij bijna leeg
 • Oplaadtijd: minder dan 2 uur
 • Breedte: 50 meter 'zien', 3000 meter 'gezien worden'
 • Vermogen: 30 lux
 • Voldoet aan de Duitse regelgeving (StVZO)
 • Afmeting: 80 x 40 x 60 mm

Omschrijving

De AXA DWN Front 30 Voorlicht USB-LED is een handige en stijlvolle fietslamp. Gemaakt van plastic, is deze lamp duurzaam en lichtgewicht. Het is USB oplaadbaar, wat betekent dat je geen batterijen meer hoeft te vervangen. Het wordt geleverd inclusief kabel. Met de flexibele rubberen klemband en stuurbevestiging, kan de lamp eenvoudig op het stuur worden bevestigd met een klemband diameter van 22-35 mm. Het matte ontwerp maakt het een subtiele toevoeging aan je fiets.

Met 2 lichtmodi biedt de AXA DWN Front 30 lamp verschillende opties. Modus 1 zorgt voor een maximale batterijduur, terwijl modus 2 zorgt voor een optimale lichtopbrengst. Met een maximale autonomie van 11 uur kunt u langere fietstochten maken zonder u zorgen te maken over het opladen van de lamp. Bovendien heeft het een indicatie voor een bijna lege batterij, zodat u weet wanneer het tijd is om op te laden. Met een oplaadtijd van minder dan 2 uur is het snel weer klaar voor gebruik.

De AXA DWN Front 30 Voorlicht USB-LED heeft een breedte van 50 meter 'zien' en 3000 meter 'gezien worden'. Met een vermogen van 30 lux kunt u opvallen in het verkeer en zorgen voor een veilige fietsrit. Deze fietslamp voldoet ook aan de Duitse regelgeving (StVZO), wat betekent dat het voldoet aan hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen. Met een afmeting van 80 x 40 x 60 mm is het compact en past het gemakkelijk op elk stuur. De AXA DWN Front 30 is een must-have accessoire voor elke fietsliefhebber.

Over AXA

AXA STENMAN INDUSTRIES heeft een lange en rijke geschiedenis die teruggaat tot 1902. Vandaag omvat het Bike Security productengamma fietssloten, verlichtingsproducten en kettingbeschermers.

AXA Bike Security is al meer dan 115 jaar onlosmakelijk verbonden met de fietscultuur en zet zich in voor de optimale bescherming van de fietser en de fiets.

Voor de veiligheid van al uw tweewielers, van kinderfietsen tot gemotoriseerde fietsen, heeft AXA een ruim assortiment sloten en verlichtingsproducten, van lampen waarmee u gezien kunt worden tot felle lampen die u een uitstekend zicht op de weg geven. AXA heeft de juiste verlichting voor elke fiets en elke fietser.

Reviews AXA DWN Front 30 Voorlicht USB-LED - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die AXA DWN Front 30 Voorlicht USB-LED - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten