AXA DWN 50 Verlichtingsset USB-LED - Zwart

€ 64,95 € 55,21

Bespaar 15% (-€ 9,74)

3-4 Werkdagen

Specificaties AXA DWN 50 Verlichtingsset USB-LED - Zwart

 • Plastic materiaal
 • USB oplaadbaar, inclusief kabel
 • Inclusief flexibele rubberen bevestigingsband, bevestiging voorlicht aan stuur, bevestiging achterlicht aan zadel of zadelpen, diameter bevestigingsband voor 22-35 mm, diameter achterband 10-32 mm
 • Mat ontwerp
 • 3 koplampmodi: Modus 1, met 10 lux, zorgt voor een maximale levensduur van de batterij. Stand 2, met 30 lux, een mooie tussenstand. Stand 3, met 50 lux, zorgt voor een optimale lichtopbrengst
 • Maximale autonomie van het voorlicht: 11 uur, maximale autonomie van het achterlicht: 7 uur
 • Achterlicht met remlichtfunctie, indicator voor lage batterijspanning
 • Oplaadtijd voorlicht: minder dan 2 uur, oplaadtijd achterlicht: minder dan 1,5 uur
 • Breedte: 70 meter 'zien', 4000 meter 'gezien worden', achterlicht: 300 meter 'gezien worden'
 • Vermogen koplamp: 50 lux
 • Voldoet aan de Duitse regelgeving (StVZO)
 • Afmeting voorlicht: 80 x 40 x 60 mm, afmeting achterlicht: 55 x 40 x 40 mm

Omschrijving

De AXA DWN 50 Verlichtingsset USB-LED is een handige, gebruiksvriendelijke, stijlvolle set verlichting voor op jouw fiets. De set is gemaakt van duurzaam plastic materiaal en is USB-oplaadbaar, inclusief het nodige oplaadkabeltje. De set bevat flexibele rubberen bevestigingsbanden om de voor- en achterlichten makkelijk op jouw fiets te plaatsen.

Het ontwerp is mat en tijdloos en voorzien van edgy details. De koplamp heeft 3 verschillende standen, waarbij modus 1 zorgt voor maximale batterijduur van de 10 lux en stand 3 goed is voor optimale lichtopbrengst van 50 lux. Maximale autonomie voor het voorlicht bedraagt 11 uur, terwijl het achterlicht 7 uur kan blijven schijnen op één oplaadbeurt.

Niet alleen heeft het achterlicht een remlichtfunctie, maar het geeft ook de indicator aan van lage batterijspanning, tijdens het gebruik van de set. Deze set voldoet aan de Duitse wet- en regelgeving, ook voor de breedte van de verlichting. De afmetingen van het voorlicht bedragen 80 x 40 x 60 mm, terwijl het achterlicht qua afmetingen 55 x 40 x 40 mm meet.

Over AXA

AXA STENMAN INDUSTRIES heeft een lange en rijke geschiedenis die teruggaat tot 1902. Vandaag omvat het Bike Security productengamma fietssloten, verlichtingsproducten en kettingbeschermers.

AXA Bike Security is al meer dan 115 jaar onlosmakelijk verbonden met de fietscultuur en zet zich in voor de optimale bescherming van de fietser en de fiets.

Voor de veiligheid van al uw tweewielers, van kinderfietsen tot gemotoriseerde fietsen, heeft AXA een ruim assortiment sloten en verlichtingsproducten, van lampen waarmee u gezien kunt worden tot felle lampen die u een uitstekend zicht op de weg geven. AXA heeft de juiste verlichting voor elke fiets en elke fietser.

Reviews AXA DWN 50 Verlichtingsset USB-LED - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die AXA DWN 50 Verlichtingsset USB-LED - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten