AXA DWN 30 Verlichtingsset USB-LED - Zwart

€ 39,95 € 33,96

Bespaar 15% (-€ 5,99)

3-4 Werkdagen

Specificaties AXA DWN 30 Verlichtingsset USB-LED - Zwart

 • Plastic materiaal
 • USB oplaadbaar, inclusief kabel
 • Inclusief flexibele rubberen bevestigingsband, bevestiging voorlicht aan stuur, bevestiging achterlicht aan zadel of zadelpen, diameter bevestigingsband voor 22-35 mm, diameter achterband 10-32 mm
 • Mat ontwerp
 • 2 lichtmodi: Modus 1 zorgt voor een maximale batterijduur en Modus 2 zorgt voor een optimale lichtopbrengst
 • Maximale autonomie van het voorlicht: 11 uur, maximale autonomie van het achterlicht: 7 uur
 • Indicatie batterij bijna leeg
 • Oplaadtijd voorlicht: minder dan 2 uur, oplaadtijd achterlicht: minder dan 1,5 uur
 • Breedte: 50 meter 'zien', 3000 meter 'gezien worden', achterlicht: 300 meter 'gezien worden'
 • Vermogen koplamp: 30 lux
 • Voldoet aan de Duitse regelgeving (StVZO)
 • Afmeting voorlicht: 80 x 40 x 60 mm, afmeting achterlicht: 55 x 40 x 40 mm

Omschrijving

De AXA DWN 30 Verlichtingsset USB-LED is een praktische en handige verlichtingsset voor fietsen. Gemaakt van plastic materiaal en voorzien van een mat ontwerp, is deze verlichtingsset niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol. De set bestaat uit een voorlamp en een achterlamp, beide met USB-oplaadbare batterijen. Hierdoor hoef je geen batterijen meer te vervangen en kun je de lampen eenvoudig opladen met de bijgeleverde kabel.

Met de flexibele rubberen bevestigingsbanden kun je de voorlamp eenvoudig aan je stuur bevestigen en de achterlamp aan je zadel of zadelpen. De bevestigingsbanden hebben een verstelbare diameter, zodat ze passen op sturen en zadelpennen met een diameter van 22-35 mm en achterbanden met een diameter van 10-32 mm. Hierdoor kun je de verlichtingsset op vrijwel elke fiets gebruiken. Daarnaast voldoet de AXA DWN 30 Verlichtingsset USB-LED aan de Duitse regelgeving (StVZO), wat betekent dat je veilig en volgens de wet kunt fietsen.

Met de twee lichtmodi kun je de verlichting aanpassen aan jouw behoeften. Modus 1 zorgt voor een maximale batterijduur, terwijl Modus 2 zorgt voor een optimale lichtopbrengst. Het voorlicht heeft een maximale autonomie van 11 uur en het achterlicht heeft een maximale autonomie van 7 uur. Daarnaast geeft de verlichtingsset een indicatie wanneer de batterij bijna leeg is. Met een breedte van 50 meter 'zien', 3000 meter 'gezien worden' voor het voorlicht en 300 meter 'gezien worden' voor het achterlicht, zorgt de AXA DWN 30 Verlichtingsset USB-LED voor optimale zichtbaarheid en veiligheid op de weg.

Over AXA

AXA STENMAN INDUSTRIES heeft een lange en rijke geschiedenis die teruggaat tot 1902. Vandaag omvat het Bike Security productengamma fietssloten, verlichtingsproducten en kettingbeschermers.

AXA Bike Security is al meer dan 115 jaar onlosmakelijk verbonden met de fietscultuur en zet zich in voor de optimale bescherming van de fietser en de fiets.

Voor de veiligheid van al uw tweewielers, van kinderfietsen tot gemotoriseerde fietsen, heeft AXA een ruim assortiment sloten en verlichtingsproducten, van lampen waarmee u gezien kunt worden tot felle lampen die u een uitstekend zicht op de weg geven. AXA heeft de juiste verlichting voor elke fiets en elke fietser.

Reviews AXA DWN 30 Verlichtingsset USB-LED - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die AXA DWN 30 Verlichtingsset USB-LED - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten