AXA DPI 110/9 Kettingslot - Zwart

€ 58,95 € 50,11

Bespaar 15% (-€ 8,84)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties AXA DPI 110/9 Kettingslot - Zwart

  • Materiaal: staal
  • Gebruikt in combinatie met een kastslot
  • Compatibel met AXA Defender, Solid Plus en Victory
  • Dikte: 8,5 mm plug
  • Voldoet aan de Nederlandse 2-sterren ART-norm
  • Canvas hoes om de fiets te beschermen tegen beschadigingen
  • Lengte: 110 cm
  • Pindiameter: 9 mm
  • Gewicht: 2040g

Omschrijving

De AXA DPI 110/9 is een kettingslot dat gemaakt is van stevig staal. Dit slot kan gebruikt worden in combinatie met een kastslot voor optimale beveiliging. Het slot is compatibel met de AXA Defender, Solid Plus en Victory sloten. Met een dikte van 8,5 mm plug biedt dit slot een hoge mate van bescherming. Het voldoet aan de Nederlandse 2-sterren ART-norm, wat betekent dat het getest en goedgekeurd is door onafhankelijke experts.

Naast de sterke constructie en beveiliging, wordt de AXA DPI 110/9 geleverd met een canvas hoes. Deze hoes beschermt de fiets tegen beschadigingen terwijl het slot in gebruik is. Met een lengte van 110 cm en een pindiameter van 9 mm, biedt dit slot voldoende ruimte om de fiets rondom een paal of ander object te bevestigen. Ondanks zijn robuuste constructie weegt het slot slechts 2040 gram, wat het gemakkelijk maakt om mee te nemen tijdens het fietsen.

Kortom, de AXA DPI 110/9 is een betrouwbaar en stevig kettingslot voor optimale beveiliging van uw fiets. Met zijn sterke staalconstructie, compatibiliteit met verschillende AXA sloten en Nederlandse ART-norm certificering, kunt u erop vertrouwen dat uw fiets veilig op slot staat. Bovendien beschermt de meegeleverde canvas hoes uw fiets tegen beschadigingen tijdens het gebruik van het slot. Met zijn handige lengte en lichtgewicht ontwerp is dit slot gemakkelijk mee te nemen tijdens het fietsen.

Over AXA

AXA STENMAN INDUSTRIES heeft een lange en rijke geschiedenis die teruggaat tot 1902. Vandaag omvat het Bike Security productengamma fietssloten, verlichtingsproducten en kettingbeschermers.

AXA Bike Security is al meer dan 115 jaar onlosmakelijk verbonden met de fietscultuur en zet zich in voor de optimale bescherming van de fietser en de fiets.

Voor de veiligheid van al uw tweewielers, van kinderfietsen tot gemotoriseerde fietsen, heeft AXA een ruim assortiment sloten en verlichtingsproducten, van lampen waarmee u gezien kunt worden tot felle lampen die u een uitstekend zicht op de weg geven. AXA heeft de juiste verlichting voor elke fiets en elke fietser.

Reviews AXA DPI 110/9 Kettingslot - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die AXA DPI 110/9 Kettingslot - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten