AXA Bosch 2 Batterijvergrendeling Frame - Zilver

€ 20,95 € 17,81

Bespaar 15% (-€ 3,14)

3-4 Werkdagen

Specificaties AXA Bosch 2 Batterijvergrendeling Frame - Zilver

  • Materiaal: Metaal
  • Voor frame
  • Voor Bosch 2 accu
  • Compatibel met Bosch BES2 Powerpack 300/400/500
  • Compatibel met alle soorten fietsen
  • Lengte: 45 mm
  • Breedte: 50 mm
  • Hoogte: 30 mm
  • Gewicht: 120g

Omschrijving

De AXA Bosch 2 Batterijvergrendeling Frame in de kleur zilver is een handige accessoire voor je fiets. Gemaakt van metaal, is deze vergrendeling compatibel met Bosch BES2 Powerpack 300/400/500 en kan worden gebruikt met alle soorten fietsen. Met een lengte van 45 mm, een breedte van 50 mm en een hoogte van 30 mm, weegt deze vergrendeling slechts 120g.

Dankzij de AXA Bosch 2 Batterijvergrendeling Frame kun je je Bosch 2 accu veilig aan je fietsframe bevestigen. Deze vergrendeling is stevig en duurzaam, en zorgt ervoor dat je accu stevig op zijn plaats blijft tijdens het fietsen. Of je nu een mountainbike hebt of een stadsfiets, deze batterijvergrendeling biedt de nodige beveiliging en past bij elke fietstype.

Met deze batterijvergrendeling hoef je je geen zorgen te maken over het verliezen van je Bosch 2 accu tijdens je fietstocht. Door zijn eenvoudige installatie en stevige constructie, kun je erop vertrouwen dat je accu veilig en stabiel blijft, zelfs op hobbelige wegen. Voeg de AXA Bosch 2 Batterijvergrendeling Frame toe aan je fietsaccessoires en fiets met gemoedsrust!

Over AXA

AXA STENMAN INDUSTRIES heeft een lange en rijke geschiedenis die teruggaat tot 1902. Vandaag omvat het Bike Security productengamma fietssloten, verlichtingsproducten en kettingbeschermers.

AXA Bike Security is al meer dan 115 jaar onlosmakelijk verbonden met de fietscultuur en zet zich in voor de optimale bescherming van de fietser en de fiets.

Voor de veiligheid van al uw tweewielers, van kinderfietsen tot gemotoriseerde fietsen, heeft AXA een ruim assortiment sloten en verlichtingsproducten, van lampen waarmee u gezien kunt worden tot felle lampen die u een uitstekend zicht op de weg geven. AXA heeft de juiste verlichting voor elke fiets en elke fietser.

Reviews AXA Bosch 2 Batterijvergrendeling Frame - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die AXA Bosch 2 Batterijvergrendeling Frame - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten