AXA Bosch 2 Batterijvergrendeling Bagagedrager - Zwart

€ 20,95 € 17,81

Bespaar 15% (-€ 3,14)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties AXA Bosch 2 Batterijvergrendeling Bagagedrager - Zwart

  • Materiaal: staal/kunststof
  • Voor bagagerek
  • Voor Bosch 2 accu
  • Universele pompkop voor SV/AV en DV
  • Lithium ion batterij
  • Met USB-oplaadaansluiting
  • Maximale druk: 100 PSI / 7 Bar
  • Met 25 cm lange slang
  • Met luchtmatrasadapter
  • Kogelnaaldventiel

Omschrijving

De AXA Bosch 2 Batterijvergrendeling Bagagedrager - Zwart is de perfecte oplossing voor het veilig meenemen van je Bosch 2 accu tijdens het fietsen. De vergrendeling is gemaakt van duurzaam staal en kunststof materiaal en past perfect op je bagagerek. Met deze batterijvergrendeling hoef je je geen zorgen te maken dat je accu tijdens je rit gaat schuiven of beschadigen.

De AXA Bosch 2 Batterijvergrendeling Bagagedrager wordt geleverd met een universele pompkop voor SV/AV en DV ventielen. Hierdoor kun je niet alleen je banden oppompen, maar ook je luchtmatras opblazen tijdens het kamperen. Met een maximale druk van 100 PSI / 7 Bar en een 25 cm lange slang is deze pomp zeer efficiënt en gemakkelijk te gebruiken. Daarnaast beschikt de pomp over een USB-oplaadaansluiting, zodat je onderweg je elektronische apparaten kunt opladen.

Met de AXA Bosch 2 Batterijvergrendeling Bagagedrager ben je altijd goed voorbereid op je fietsavonturen. De pomp wordt geleverd met een handige luchtmatrasadapter en een kogelnaaldventiel, waardoor je deze ook kunt gebruiken voor andere oppomptaken. Of je nu gaat kamperen, op vakantie gaat of gewoon een lange fietstocht maakt, met deze batterijvergrendeling ben je altijd verzekerd van een veilige en comfortabele rit.

Over AXA

AXA STENMAN INDUSTRIES heeft een lange en rijke geschiedenis die teruggaat tot 1902. Vandaag omvat het Bike Security productengamma fietssloten, verlichtingsproducten en kettingbeschermers.

AXA Bike Security is al meer dan 115 jaar onlosmakelijk verbonden met de fietscultuur en zet zich in voor de optimale bescherming van de fietser en de fiets.

Voor de veiligheid van al uw tweewielers, van kinderfietsen tot gemotoriseerde fietsen, heeft AXA een ruim assortiment sloten en verlichtingsproducten, van lampen waarmee u gezien kunt worden tot felle lampen die u een uitstekend zicht op de weg geven. AXA heeft de juiste verlichting voor elke fiets en elke fietser.

Reviews AXA Bosch 2 Batterijvergrendeling Bagagedrager - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die AXA Bosch 2 Batterijvergrendeling Bagagedrager - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten