AXA Sluitring Achterwielaandrijving 2 eenheden - Zwart

€ 8,95 € 7,61

Bespaar 15% (-€ 1,34)

3-4 Werkdagen

Specificaties AXA Sluitring Achterwielaandrijving 2 eenheden - Zwart

  • Materiaal: rubber
  • Ring voor achteraandrijfdynamo
  • Bevat 2 eenheden

Omschrijving

De AXA Sluitring Achterwielaandrijving is een essentieel onderdeel voor je fiets. Deze ring is gemaakt van duurzaam rubber en is geschikt voor gebruik met een achteraandrijfdynamo. Met deze sluitring kun je je dynamo stevig bevestigen aan je achterwiel, zodat je altijd kunt genieten van goede verlichting tijdens het fietsen.

Deze set bevat 2 eenheden van de AXA Sluitring Achterwielaandrijving, dus je hebt altijd een reserve-exemplaar bij de hand. Zo hoef je je geen zorgen te maken als er plotseling iets misgaat met je dynamo of sluitring. Met deze zwarte sluitringen zie je er ook nog eens stijlvol uit op je fiets. Ga voor kwaliteit en betrouwbaarheid met de AXA Sluitring Achterwielaandrijving.

De AXA Sluitring Achterwielaandrijving is eenvoudig te installeren en past op de meeste fietsen met een achteraandrijfdynamo. Deze ring is ontworpen om lang mee te gaan en is bestand tegen slijtage en weersinvloeden. Dankzij het gebruik van hoogwaardig rubber biedt de sluitring een goede grip en zorgt ervoor dat je dynamo stevig op zijn plaats blijft. Zorg voor maximale veiligheid en kies voor de AXA Sluitring Achterwielaandrijving.

Over AXA

AXA STENMAN INDUSTRIES heeft een lange en rijke geschiedenis die teruggaat tot 1902. Vandaag omvat het Bike Security productengamma fietssloten, verlichtingsproducten en kettingbeschermers.

AXA Bike Security is al meer dan 115 jaar onlosmakelijk verbonden met de fietscultuur en zet zich in voor de optimale bescherming van de fietser en de fiets.

Voor de veiligheid van al uw tweewielers, van kinderfietsen tot gemotoriseerde fietsen, heeft AXA een ruim assortiment sloten en verlichtingsproducten, van lampen waarmee u gezien kunt worden tot felle lampen die u een uitstekend zicht op de weg geven. AXA heeft de juiste verlichting voor elke fiets en elke fietser.

Reviews AXA Sluitring Achterwielaandrijving 2 eenheden - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die AXA Sluitring Achterwielaandrijving 2 eenheden - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten