Ass savers Spatbord - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Ass savers Spatbord - Zwart

  • Makkelijke bevestiging aan je zadel.
  • Materiaal: PVC.
  • Kleur: Zwart.

Omschrijving

De Ass Savers spatbord is een handig accessoire voor elke fietser. Dit spatbord is gemakkelijk te bevestigen aan je zadel en biedt bescherming tegen opspattend water en vuil. Het is gemaakt van duurzaam PVC-materiaal en is verkrijgbaar in het zwart.

Met de Ass Savers spatbord hoef je je geen zorgen te maken over natte en vuile kleding tijdens het fietsen. Het is een lichtgewicht en compact accessoire dat gemakkelijk op te bergen is wanneer je het niet nodig hebt. Het is ook een geweldige optie voor fietsers die geen permanent spatbord op hun fiets willen installeren.

De Ass Savers spatbord is een betaalbare en effectieve oplossing voor fietsers die op zoek zijn naar extra bescherming tijdens het fietsen. Het is een must-have accessoire voor elke fietser die graag droog en schoon wil blijven tijdens het fietsen, ongeacht het weer of de omstandigheden.

Over Ass Savers

Het was de zomer van 2011 toen Staffan Weigel een nieuwe reganachtige dag tegemoet ging, een stuk karton pakte en op de achterkant van zijn fiets stopte om te voorkomen dat hij spetter en vlekken kreeg tijdens het fietsen naar zijn werk.

Het resultaat was zo positief dat hij met een aantal vrienden het idee had om een spatbord voor fietsers op de markt te brengen. Trouw aan het gevoel voor humor van Göteborg, noemden ze het project Ass Savers.

Ze maakten een video waarin te fuctie van het nieuwe spatbord werd uitgelegd en dit ging binnen 24 uur viral. Zes maanden later verlief Staffan zijn baan om deel te maken van het nieuwe bedrijf. Tegenwoordig heeft Ass Savers 5 werknemers en opereert vanuit zijn hoofkantoor in Götebord, Zweden. Meer dan een miljoen Ass Savers zijn al verkocht en het merk dat begon als grap tussen vrienden wordt nu erkend door miljoenen fietsers over de hele wereld.

Reviews Ass savers Spatbord - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Ass savers Spatbord - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten