Ass Savers Regular Spatbord - Wit

€ 10,00
1 Review
100% of 100
48-72hrs

Specificaties Ass Savers Regular Spatbord - Wit

  • Makkelijke bevestiging aan je zadel.
  • Materiaal: Recycled PolyPropylene (PP).
  • Houdt je billen vrij van modder.
  • Nieuw gepatendeerde FLIP-TIP ™ bevestigingssysteem.
  • Eenvoudig te monteren, vereist geen gereedschap.
  • Geschikt voor bandbreedtes tussen 23-35 mm.

Omschrijving

De nieuwste Ass Saver komt met de nieuwe FLIP-TIP bevestigingssysteem. Zodra het gemonteerd is, vouw het uiteinde van de Ass Saver omhoog en het komt stevig vast te zitten aan de zadel rails.

Over Ass Savers

Het was de zomer van 2011 toen Staffan Weigel een nieuwe reganachtige dag tegemoet ging, een stuk karton pakte en op de achterkant van zijn fiets stopte om te voorkomen dat hij spetter en vlekken kreeg tijdens het fietsen naar zijn werk.

Het resultaat was zo positief dat hij met een aantal vrienden het idee had om een spatbord voor fietsers op de markt te brengen. Trouw aan het gevoel voor humor van Göteborg, noemden ze het project Ass Savers.

Ze maakten een video waarin te fuctie van het nieuwe spatbord werd uitgelegd en dit ging binnen 24 uur viral. Zes maanden later verlief Staffan zijn baan om deel te maken van het nieuwe bedrijf. Tegenwoordig heeft Ass Savers 5 werknemers en opereert vanuit zijn hoofkantoor in Götebord, Zweden. Meer dan een miljoen Ass Savers zijn al verkocht en het merk dat begon als grap tussen vrienden wordt nu erkend door miljoenen fietsers over de hele wereld.

Andere producten van Achterspatborden

Klanten die Ass Savers Regular Spatbord - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten