Ass Savers Spatbord – Transparent

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Ass Savers Spatbord – Transparent

  • Makkelijke bevestiging aan je zadel.
  • Materiaal: PVC.
  • Kleur: Transparent.

Omschrijving

De Ass Savers Spatbord is een handig accessoire voor elke fietser. Dit spatbord is gemakkelijk te bevestigen aan je zadel en biedt bescherming tegen opspattend water en vuil. Het is gemaakt van duurzaam PVC-materiaal en heeft een transparante kleur, waardoor het nauwelijks opvalt op je fiets.

Met de Ass Savers Spatbord hoef je je geen zorgen meer te maken over natte en vuile kleding tijdens het fietsen. Het is een lichtgewicht en compact accessoire dat je gemakkelijk kunt meenemen en bevestigen aan je zadel. Zo ben je altijd voorbereid op onverwachte weersomstandigheden.

Dit spatbord is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De transparante kleur past bij elke fiets en geeft een moderne uitstraling. Het is een must-have accessoire voor elke fietser die graag droog en schoon wil blijven tijdens het fietsen.

Over Ass Savers

Het was de zomer van 2011 toen Staffan Weigel een nieuwe reganachtige dag tegemoet ging, een stuk karton pakte en op de achterkant van zijn fiets stopte om te voorkomen dat hij spetter en vlekken kreeg tijdens het fietsen naar zijn werk.

Het resultaat was zo positief dat hij met een aantal vrienden het idee had om een spatbord voor fietsers op de markt te brengen. Trouw aan het gevoel voor humor van Göteborg, noemden ze het project Ass Savers.

Ze maakten een video waarin te fuctie van het nieuwe spatbord werd uitgelegd en dit ging binnen 24 uur viral. Zes maanden later verlief Staffan zijn baan om deel te maken van het nieuwe bedrijf. Tegenwoordig heeft Ass Savers 5 werknemers en opereert vanuit zijn hoofkantoor in Götebord, Zweden. Meer dan een miljoen Ass Savers zijn al verkocht en het merk dat begon als grap tussen vrienden wordt nu erkend door miljoenen fietsers over de hele wereld.

Reviews Ass Savers Spatbord – Transparent

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterspatborden

Klanten die Ass Savers Spatbord – Transparent kochten, kochten ook

Recent bekeken producten