Ass Savers Spatbord - Rood

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Ass Savers Spatbord - Rood

  • Makkelijke bevestiging aan je zadel.
  • Materiaal: PVC.
  • Kleur: Rood.

Omschrijving

De Ass Savers Spatbord in het rood is een handig accessoire voor elke fietser. Dit spatbord is gemakkelijk te bevestigen aan je zadel en beschermt je tegen opspattend water en vuil tijdens het fietsen. Het is gemaakt van duurzaam PVC-materiaal en heeft een opvallende rode kleur.

Met de Ass Savers Spatbord hoef je je geen zorgen te maken over natte en vuile kleding tijdens het fietsen. Het is een lichtgewicht en compact accessoire dat je gemakkelijk kunt meenemen op je fiets. Het is geschikt voor alle soorten fietsen en kan worden gebruikt in alle weersomstandigheden.

Als je op zoek bent naar een praktisch en handig spatbord voor je fiets, dan is de Ass Savers Spatbord in het rood een uitstekende keuze. Het is een betaalbaar en effectief accessoire dat je fietsrit aangenamer en comfortabeler maakt. Bestel het vandaag nog en geniet van een schone en droge fietsrit!

Over Ass Savers

Het was de zomer van 2011 toen Staffan Weigel een nieuwe reganachtige dag tegemoet ging, een stuk karton pakte en op de achterkant van zijn fiets stopte om te voorkomen dat hij spetter en vlekken kreeg tijdens het fietsen naar zijn werk.

Het resultaat was zo positief dat hij met een aantal vrienden het idee had om een spatbord voor fietsers op de markt te brengen. Trouw aan het gevoel voor humor van Göteborg, noemden ze het project Ass Savers.

Ze maakten een video waarin te fuctie van het nieuwe spatbord werd uitgelegd en dit ging binnen 24 uur viral. Zes maanden later verlief Staffan zijn baan om deel te maken van het nieuwe bedrijf. Tegenwoordig heeft Ass Savers 5 werknemers en opereert vanuit zijn hoofkantoor in Götebord, Zweden. Meer dan een miljoen Ass Savers zijn al verkocht en het merk dat begon als grap tussen vrienden wordt nu erkend door miljoenen fietsers over de hele wereld.

Reviews Ass Savers Spatbord - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Ass Savers Spatbord - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten