Ass Savers Spatbord – Oranje

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Ass Savers Spatbord – Oranje

  • Makkelijke bevestiging aan je zadel.
  • Materiaal: PVC.
  • Kleur: Oranje.

Omschrijving

De Ass Savers Spatbord in oranje is een handig accessoire voor elke fietser. Het spatbord is gemakkelijk te bevestigen aan je zadel en beschermt je tegen opspattend water en vuil tijdens het fietsen. Het is gemaakt van duurzaam PVC-materiaal, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

Met zijn opvallende oranje kleur is dit spatbord niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het voegt een vleugje kleur toe aan je fiets en maakt je zichtbaarder op de weg. Bovendien is het lichtgewicht en compact, waardoor het gemakkelijk op te bergen is wanneer je het niet gebruikt.

Of je nu een fanatieke fietser bent of gewoon af en toe een ritje maakt, de Ass Savers Spatbord is een handig en praktisch accessoire dat je niet wilt missen. Het biedt bescherming en comfort tijdens het fietsen en is een must-have voor elke fietsliefhebber.

Over Ass Savers

Het was de zomer van 2011 toen Staffan Weigel een nieuwe reganachtige dag tegemoet ging, een stuk karton pakte en op de achterkant van zijn fiets stopte om te voorkomen dat hij spetter en vlekken kreeg tijdens het fietsen naar zijn werk.

Het resultaat was zo positief dat hij met een aantal vrienden het idee had om een spatbord voor fietsers op de markt te brengen. Trouw aan het gevoel voor humor van Göteborg, noemden ze het project Ass Savers.

Ze maakten een video waarin te fuctie van het nieuwe spatbord werd uitgelegd en dit ging binnen 24 uur viral. Zes maanden later verlief Staffan zijn baan om deel te maken van het nieuwe bedrijf. Tegenwoordig heeft Ass Savers 5 werknemers en opereert vanuit zijn hoofkantoor in Götebord, Zweden. Meer dan een miljoen Ass Savers zijn al verkocht en het merk dat begon als grap tussen vrienden wordt nu erkend door miljoenen fietsers over de hele wereld.

Reviews Ass Savers Spatbord – Oranje

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterspatborden

Klanten die Ass Savers Spatbord – Oranje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten