Ass Savers Regular Spatbord - Geel

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Ass Savers Regular Spatbord - Geel

  • Makkelijke bevestiging aan je zadel.
  • Materiaal: Recycled PolyPropylene (PP).
  • Houdt je billen vrij van modder.
  • Nieuw gepatendeerde FLIP-TIP ™ bevestigingssysteem.
  • Eenvoudig te monteren, vereist geen gereedschap.
  • Geschikt voor bandbreedtes tussen 23-35 mm.

Omschrijving

De Ass Savers Regular Spatbord in het geel is een handig accessoire voor elke fietser. Dit spatbord is gemakkelijk te bevestigen aan je zadel en houdt je billen vrij van modder en vuil. Het materiaal van het spatbord is gemaakt van gerecycled PolyPropylene (PP), wat het een duurzame keuze maakt.

Met het nieuwe gepatenteerde FLIP-TIP ™ bevestigingssysteem is het spatbord eenvoudig te monteren en vereist het geen gereedschap. Het is geschikt voor bandbreedtes tussen 23-35 mm, waardoor het compatibel is met de meeste fietsen.

Als je op zoek bent naar een handig en effectief spatbord om jezelf en je fiets schoon te houden tijdens het fietsen, dan is de Ass Savers Regular Spatbord in het geel een uitstekende keuze.

Over Ass Savers

Het was de zomer van 2011 toen Staffan Weigel een nieuwe reganachtige dag tegemoet ging, een stuk karton pakte en op de achterkant van zijn fiets stopte om te voorkomen dat hij spetter en vlekken kreeg tijdens het fietsen naar zijn werk.

Het resultaat was zo positief dat hij met een aantal vrienden het idee had om een spatbord voor fietsers op de markt te brengen. Trouw aan het gevoel voor humor van Göteborg, noemden ze het project Ass Savers.

Ze maakten een video waarin te fuctie van het nieuwe spatbord werd uitgelegd en dit ging binnen 24 uur viral. Zes maanden later verlief Staffan zijn baan om deel te maken van het nieuwe bedrijf. Tegenwoordig heeft Ass Savers 5 werknemers en opereert vanuit zijn hoofkantoor in Götebord, Zweden. Meer dan een miljoen Ass Savers zijn al verkocht en het merk dat begon als grap tussen vrienden wordt nu erkend door miljoenen fietsers over de hele wereld.

Reviews Ass Savers Regular Spatbord - Geel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterspatborden

Klanten die Ass Savers Regular Spatbord - Geel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten