Ass savers-Santafixie Spatbord

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Ass savers-Santafixie Spatbord

  • Santafixie special edition.
  • Makkelijke bevestiging aan je zadel.
  • Materiaal: PVC.
  • Kleur: Zwart.

Omschrijving

De Ass Savers-Santafixie Spatbord is een speciale editie van het bekende merk Santafixie. Dit spatbord is ontworpen om je te beschermen tegen opspattend water en vuil tijdens het fietsen. Het is een handig accessoire dat gemakkelijk aan je zadel kan worden bevestigd.

Het materiaal van dit spatbord is PVC, wat zorgt voor een lichtgewicht en duurzaam product. Het is ontworpen om lang mee te gaan en je te beschermen tijdens al je fietstochten. De kleur van het spatbord is zwart, wat het een stijlvolle en tijdloze uitstraling geeft.

Als je op zoek bent naar een handig en betrouwbaar spatbord voor je fiets, dan is de Ass Savers-Santafixie Spatbord een uitstekende keuze. Het is gemakkelijk te bevestigen, duurzaam en stijlvol. Bestel hem vandaag nog en geniet van een schone en comfortabele rit!

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

Reviews Ass savers-Santafixie Spatbord

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterspatborden

Klanten die Ass savers-Santafixie Spatbord kochten, kochten ook

Recent bekeken producten