Ass Savers Big Spatbord - Geel

48-72hrs

Specificaties Ass Savers Big Spatbord - Geel

  • Makkelijke bevestiging aan je zadel.
  • Materiaal: Recycled PolyPropylene (PP).
  • Bescherming tegen regen en modder.
  • Eenvoudig te installeren, geen gereedschap vereist.
  • Nieuw FLIP-TIP™ -aansluitingssysteem.
  • Geschikt voor banden tussen 32-50 mm breed.

Omschrijving

De Ass Savers Big Spatbord in het geel is een handig accessoire voor elke fietser. Dit spatbord biedt bescherming tegen regen en modder, waardoor je kleding en fiets schoon blijven tijdens het fietsen. Het spatbord is gemaakt van gerecycled PolyPropylene (PP), wat het een duurzame keuze maakt.

De Ass Savers Big Spatbord is eenvoudig te installeren en vereist geen gereedschap. Het nieuwe FLIP-TIP™ -aansluitingssysteem zorgt voor een snelle en gemakkelijke bevestiging aan je zadel. Het spatbord is geschikt voor banden tussen 32-50 mm breed, waardoor het een veelzijdig accessoire is voor verschillende soorten fietsen.

Met de Ass Savers Big Spatbord in het geel ben je altijd goed beschermd tegen regen en modder tijdens het fietsen. Het is een handig en praktisch accessoire dat niet mag ontbreken op jouw fiets. Bestel hem vandaag nog en geniet van een schone en droge fietsrit!

Over Ass Savers

Het was de zomer van 2011 toen Staffan Weigel een nieuwe reganachtige dag tegemoet ging, een stuk karton pakte en op de achterkant van zijn fiets stopte om te voorkomen dat hij spetter en vlekken kreeg tijdens het fietsen naar zijn werk.

Het resultaat was zo positief dat hij met een aantal vrienden het idee had om een spatbord voor fietsers op de markt te brengen. Trouw aan het gevoel voor humor van Göteborg, noemden ze het project Ass Savers.

Ze maakten een video waarin te fuctie van het nieuwe spatbord werd uitgelegd en dit ging binnen 24 uur viral. Zes maanden later verlief Staffan zijn baan om deel te maken van het nieuwe bedrijf. Tegenwoordig heeft Ass Savers 5 werknemers en opereert vanuit zijn hoofkantoor in Götebord, Zweden. Meer dan een miljoen Ass Savers zijn al verkocht en het merk dat begon als grap tussen vrienden wordt nu erkend door miljoenen fietsers over de hele wereld.

Reviews Ass Savers Big Spatbord - Geel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterspatborden

Klanten die Ass Savers Big Spatbord - Geel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten